Jump to content

Moto Zajednica

ZX-14 stigao

Recommended Posts

Guest diRRty

To se odigralo kod mene u kovinu na pisti,imam 100 svedoka.. vozio sam i zx12 iz 2001 330km/h,a xx ide 315km/h..

Prijtalju niko nije rekao ne govoris istinu nego da sofer nije bio adekvatan, a tih 330 ??? jaka igra brate, XX 315 isto tako

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• In memoriam, 170 postova

Prijtalju niko nije rekao ne govoris istinu nego da sofer nije bio adekvatan, a tih 330 ??? jaka igra brate, XX 315 isto tako

to sam i ja mislio!

• U prolazu, 74 postova

zx12 je prodat,ali za xx kada god hocete mogu da vas uverim da ce da pokaze na satu 310-315km/h motor ima savrsen agregat. a sve fabricki na njoj. nema nukakav top,filter kn,dino dzet dizne...

Guest diRRty

zx12 je prodat,ali za xx kada god hocete mogu da vas uverim da ce da pokaze na satu 310-315km/h motor ima savrsen agregat. a sve fabricki na njoj. nema nukakav top,filter kn,dino dzet dizne...

Pokaze na satu ??? za tebe je to validan podatak.Uozbilji se.

Samo ako je promenjen prenos moze da pokaze i vise , mnogo vise.

Mnogo je prijatelju moj 315, jako ozbiljna brzina .Za nju je potrebno preko 200 konja, to kazu matematika i fizika , a ne ja.

• U prolazu, 74 postova

slazem se ja da je puno 315,a prenos je fabricki 100% gledali smo.. xx 5 godina novijeg sam oduvo kao od sale,k5,zx10.. jedino sam je ja odrao sa mojom zx9 jednom,ali taj drug je malo losije krenuo...

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
slazem se ja da je puno 315,a prenos je fabricki 100% gledali smo.. xx 5 godina novijeg sam oduvo kao od sale,k5,zx10.. jedino sam je ja odrao sa mojom zx9 jednom,ali taj drug je malo losije krenuo...
Pa ti si ondak PRAVI profesijonalac, na ovom forumu sve sami ljuti amateri... Sve si ih odr'o, u tvojim rukama sve ide preko 300... pa gde si ti do sad???

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
i reci mi sada da li je xx sporija od tog zzr????
Odosmo od teme al aj sad da odgovorim, NI U LUDILU!!! XX je model koji je gadjao i POGODIO ZZR-a u svim sferama na 2 točka. Od krive snage preko ciklistike, do maximalne brzine, sa svim mogućim i nemogućim parametrima izmedju (kvalitet i da ne pominjem)!!!  XX je prvi dofatijo 300km/h (po radaru) što ZZR nije mog'o. Što se potezanja tiče, na našim putevima i sa našim gorivom, prednost UVEK dajem pre majstoru, nego paru konjića. A tih 310-315km/h na fabričkom XX-u, mogu samo da objasnim neasavršenstvom cajgera i NIČIM drugim (bez ljutnje).

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

tema je da Malom iz Arhangela dolazi ZX14R.........

Ne, Malom iz Arhangela je ZX-14 stigao 14.06.2006. znaci pre skoro godinu i po

• Svrati ponekad, 369 postova

i reci mi sada da li je xx sporija od tog zzr????
Odosmo od teme al aj sad da odgovorim, NI U LUDILU!!! XX je model koji je gadjao i POGODIO ZZR-a u svim sferama na 2 točka. Od krive snage preko ciklistike, do maximalne brzine, sa svim mogućim i nemogućim parametrima izmedju (kvalitet i da ne pominjem)!!!  XX je prvi dofatijo 300km/h (po radaru) što ZZR nije mog'o. Što se potezanja tiče, na našim putevima i sa našim gorivom, prednost UVEK dajem pre majstoru, nego paru konjića. A tih 310-315km/h na fabričkom XX-u, mogu samo da objasnim neasavršenstvom cajgera i NIČIM drugim (bez ljutnje).

Izdade i ti,Stanislave brate mooooooooj... :-[ 8) ;D

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

A posto je Mali vec od tada barem promenuo nekoliko setova guma, lanaca, lancanika,... ako ne i motor, tema se zakljucava.

Ukoliko autor teme, Ernesto, bude imao nekih primedbi na zakljucavanje, temu cemo otkljucati.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja