arnyman 1729 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem na Apriliji Caponord, na instrument tabli nije radila kilometraza i kilometar sat, sada ne radi ništa, tema na internetu ima milion za popravku pomenute table, postoje i šeme, ali ja nemam sposobnosti da to sam napravim. Da li neko možda radi poravku tog tipa elektronike, evo stavit cu i sliku za primjer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan To je posao za elektroničareGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta god da sam im odneo, popravili su. Kvalitetno. Kontakt WWW.AUTOELEKTRONIKA.NET Mada, ima i na forumu članova koji strujom bolje barataju nego ja mojim čarapama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Avgust 26, 2020 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Popravlja. Pusti tel na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...