Micicrns 3 Napisano Avgust 25, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Stepanovicevo Motocikl: KTM Lc4 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,evo danima surfujem po internetu trazeci odgovarajuce torbe (za rep ili rezervoar,manje vise nebitno) Bitno mi je da je neka manja,skromnija torba koja moze cvrsto da se fiksira.Naj bolje bi bilo neka originalna ktm-ova,ali uopste ne mogu da nadjem da postoji za moj motor (2002 god),da li je mogice da je nisu ni pravili za koj model.Ni na ktm sajtu na powerparts ne mogu da nadjem nista za njega Neki savet,pomoc,ne znam dal sam smotan ili je stvarno tesko naci nesto u originalu sto ce lepo da mu "sedne"??? Znam da ima raznih zamenskih,ali to mi je poslednja opcija,radije bi nesto u originalu zakacio na njega.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to resio tako sto sam nazad napravio nosac za SW Motech "potkovicu" i tank torbu sa drugog motora koristim nazad na KTMu. Kosta 100 i koji euro ali nema bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...