krlebdp 13 Napisano Avgust 11, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mene kada nesto interesuje konkretno za ovaj model imam problem da nadjem u garazi temu? Ili se ovaj model ne kvari ili ponosni vlasnici ne zele da pricaju o tom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa nekvari se bas cesto kao neki modeli endura hondi ili suzukija.....kavu necu ni da pominjem.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Avgust 11, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan pa nekvari se bas cesto kao neki modeli endura hondi ili suzukija.....kavu necu ni da pominjem.. ;D A sta kod honde moz da crkne?????....sem reglera..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Avgust 12, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo me je bas interesovalo jer kad neko pomene da oce da kupi ovaj model svi kao nesto, puca ram, puno trosi. Tacka,kraj. Ja sa 120 +kg vozim blazi offroad i nije puko ram. Sa manjim odlaskom na stelovanje karburatora potrosnja se smanji na nekih 6-7 l sto je u odnosu na ono sto pruza njenih 750 cm3 vise nego podnosljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Avgust 12, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ramovi pucaju i na drugim motorciklima, a ne samo na ST. Ali evo dva najcesca primera na ST: U normalnoj upotrebi ne verujem da se ovo ikome desilo ni u varijanti vozac+suvozac+ 3 puna kofera. Offroad je ono za sta je taj ram suvise slab. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 13, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo offroad masina, preteska je to mrcina. Vise dodje kao kruzer za domace puteve ;D Verovatno je poneko preceni, pa zato i pukne ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...