Achilles 1 Napisano Mart 16, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju sajt tako da ce morati da bude kuc-kuc :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 17, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju sajt tako da ce morati da bude kuc-kuc :wink: Prvo sto cu da uradim kada odem je da ih smorim kakva su to firma bez internet prezentacije??!! ..zezam se naravo, necu da im stajem na muku,posto pretpostavljam da se i nisu nesto naradili preko zime, samo im fali neki anonimus da im kenja za to ..ali je u svakom slucaju steta sto nemaju sajt.... Thx anyway.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano April 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nemojte se truditi da idete za dzabe, isao sam tri puta za rukavice i nisam nista uradio , sta bi bilo da sam trazio kombinezon ili nesto skuplje kad ih muci 9000 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 30, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juče u radnju koja je u Škodi. Ima dosta nove opreme, ko voli kožne jakne - extra ponuda. Cene vrtoglave. Od goretexa ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Mart 24, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Radnja je zatvorena. Dainese oprema ce moci da se kupi u Mass Moto Shop-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Radnja je zatvorena. Dainese oprema ce moci da se kupi u Mass Moto Shop-u. aj kazi gde je Mass moto shop da ne preturam po arhivi, pliz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Mart 24, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Radnja je zatvorena. Dainese oprema ce moci da se kupi u Mass Moto Shop-u. aj kazi gde je Mass moto shop da ne preturam po arhivi, pliz Pa nisam siguran da je otvoren, a bice u Jovanke Radakovic 84. To ce biti velika radnja u fazonu robne kuce. Sutra cu svakako otici tamo jer zivim blizu pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 24, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Radnja je zatvorena. Dainese oprema ce moci da se kupi u Mass Moto Shop-u. aj kazi gde je Mass moto shop da ne preturam po arhivi, pliz Mass je u Jovanke Radakovic 84, ako nije nesto u medjuvremenu promenjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Mass je i dalje u Jovanke Radakovic, a shop (bar pre 15-ak dana) jos nije gotov, ali oprema se moze pogledati u njihovom magacinu za sad... bar je tako bilo kad sam svracao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Mart 24, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam malopre tuda... U pitanju je zgrada koja nije ni blizu zavrsetka gradnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Radnja je zatvorena. Dainese oprema ce moci da se kupi u Mass Moto Shop-u. aj kazi gde je Mass moto shop da ne preturam po arhivi, pliz Mass je u Jovanke Radakovic 84, ako nije nesto u medjuvremenu promenjeno. Mass je u Jovanke Radakovic 25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 24, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Radnja je zatvorena. Dainese oprema ce moci da se kupi u Mass Moto Shop-u. aj kazi gde je Mass moto shop da ne preturam po arhivi, pliz Mass je u Jovanke Radakovic 84, ako nije nesto u medjuvremenu promenjeno. Mass je u Jovanke Radakovic 25 Pardoniram, sad sam pogledao katalog, upravu si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Mart 24, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Radnja je zatvorena. Dainese oprema ce moci da se kupi u Mass Moto Shop-u. aj kazi gde je Mass moto shop da ne preturam po arhivi, pliz Mass je u Jovanke Radakovic 84, ako nije nesto u medjuvremenu promenjeno. Mass je u Jovanke Radakovic 25 To je Mass Company. U okviru te firme se gradi veliki moto shop u broju 84 (postoje i plakati na nedovrsenoj zgradi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Mart 25, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Dans bio i pazario nesto. U podrumu zgrade koja se gradi u br. 84 je Shop koji radi, ali morate prvo da odete u br. 25 preko puta (Mass Company) pa ce vas neko odvesti. Sto se Dainese opreme tice za desetak dana im stize nova oprema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 25, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Da,i ja juche bio i ponovio se! Dainese Guanto Ice Quamar D-Dry Tople,a po specifikacije vodonepropustne(to bi bash da vidim! ) Jako sam zadovoljan! Josh samo chizme da mi stignu i ...auuuuu ;D ps.treba iskoristiti popust koji traje do kraja meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 25, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Josh samo chizme da mi stignu i ...auuuuu ;D Da nisu mozda Dainese Virunga ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...