Kengurrrr 0 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Motoru fali levi far i treba da se reg. Uradjen je full servis, danas sam ga podigao iz servisa. cena 3600 FIXNO! (ne znam da obrisem ove postove ispod a mrzi me da pravim nov oglas) telefon:065-6927-001 Nemanja Moze zamena za auto ili za kes ;D.. golf III, bmw 3 marsovac, punto gt turbo, 306 pezo, neki japaner, u principu moze svasta od kola... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan jos koja slika..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan [move]Nova cena 3600[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Avgust 12, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Marija ide uz motor ili? Daj ti nju gratis koji krug za kupca pa da vidis kad ode bike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko izadje popravka menjacha i jel ima far da se nadje i poshto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Marija ide uz motor ili? Daj ti nju gratis koji krug za kupca pa da vidis kad ode bike. Ma mariju poklanjam uz bajk i jos skidam cenu 500evra!!!! ;D A koliko izadje popravka menjacha i jel ima far da se nadje i poshto? Uradjen!Stavljen drugi menjac komplet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 15, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan [move]----------Aktuelno i HITNO!!!!!!!----------[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 15, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan [move]----------Aktuelno i HITNO!!!!!!!----------[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 16, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan [move]3600[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 18, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi neki komentar....Jel se motori ovako tesko prodaju ili sta....? DO sada na dva oglasa sam prodavao motore a sada kada mi je hitno nista.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 18, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Brate nema narod para. Kad sam prodavao R1 za dve nedelje zvali su me preko 50 njih sigurno i sve neke kombinacije, nesto sad i nesto na dodjem ti, pa onda neki drugi motor itd. a dosli su samo dvoje da pogledaju, prvi su poceli da dizu frku kriv ram i ostalo (a video si motor, sta da ti pricam) i ja im kazem Do vidjenja, ajde drum i oni se naljutise i odose. A sa drugim sam se dogovorio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Avgust 18, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam kupio motor, a trazio sam intenzivno mesec i po dana. Ljudi prodaju svasta... Mislim da je malo ljudi koji hoce da sredjuju motore (menjace i farove) kad su vec spremni da daju 4000e. Ne bi da te uvredim, ali mislim da je agregat kod japanaca (ne mislim na one od 15-20 god) uglavnom dobar i da je to samo jedna od stavki koje treba gledati. Popravi motor, dovedi ga u stanje da kad neko sedne kaze da je to to.Tad ce se prodati. E sad ako ti je hitno onda ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 18, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Brate nema narod para. Kad sam prodavao R1 za dve nedelje zvali su me preko 50 njih sigurno i sve neke kombinacije, nesto sad i nesto na dodjem ti, pa onda neki drugi motor itd. a dosli su samo dvoje da pogledaju, prvi su poceli da dizu frku kriv ram i ostalo (a video si motor, sta da ti pricam) i ja im kazem Do vidjenja, ajde drum i oni se naljutise i odose. A sa drugim sam se dogovorio. Ma katastrofa......Nema niko stislo nesto opasno..... Skoro sam kupio motor, a trazio sam intenzivno mesec i po dana. Ljudi prodaju svasta... Mislim da je malo ljudi koji hoce da sredjuju motore (menjace i farove) kad su vec spremni da daju 4000e. Ne bi da te uvredim, ali mislim da je agregat kod japanaca (ne mislim na one od 15-20 god) uglavnom dobar i da je to samo jedna od stavki koje treba gledati. Popravi motor, dovedi ga u stanje da kad neko sedne kaze da je to to.Tad ce se prodati. E sad ako ti je hitno onda ... Druze ja da imam pare ne bih ga ni prodavao.....Ako to sredim on ostaje kod mene,jer mu je masina extra ne trosi ni gram ulja.... Ali jbg stislo,hocu da otvaram nesto i trebaju mi pare.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 6, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan [move]PONOVO AKTUELNO I HITNO!!!!!!!![/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 81 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33709.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 9, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 3, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Osvezio sam temu, nisam brisao predhodne poruke jer ne znam, ali sam ih izmenio... Pa ako nekog zanima nek zove ili nek pusti ovde por, ali bolje da zove jer nisam cesto na netu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam... Motor je u fabrickoj boji, farbana je samo maska. Fabricke su nalepnice itd.. Gume dobre, predna odlicna Danlop sportmax a zadnja dobra Pireli Diablo super corso(ako se ovako pise)... Cena za kesz moze da se koriguje u zavisnosti ko vodi na pice i klopu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 8, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan 3500 i castim klopu i pice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Avgust 10, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da kazem ako nekom znaci da jos nisam video jamahin agrgat da radi kao na ovoj,motor vredi svaki dinar!!!!!DEJAN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 11, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Hvala deki.. Javi se pa idemo na pice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Bmw 325td 92 tek registrovan ako te zanima ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda bi me zanimala... Jel to BMW iz OGLASNIKA na AR table? Koja je cena. oprema? LJUDI ZOVITE ME NA MOB nisam na netu cesto...! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda bi me zanimala... Jel to BMW iz OGLASNIKA na AR table? Koja je cena. oprema? LJUDI ZOVITE ME NA MOB nisam na netu cesto...! Pozdrav Nije taj. Zvacu te sutra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan 3400 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...