Djusi_998 454 Napisano Septembar 30, 2008 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan djusi nije tacno. u americi kosta oko 170$, sto ti dodje oko 120e. http://cgi.ebay.com/KOSO-GP-STYLE-SPEEDOMETER-RX1N_W0QQitemZ230280651486QQcmdZViewItem?hash=item230280651486&_trksid=p3286.m63.l1177 Matori na njihovom sajtu za SAD sam nasao te podatke, ako su oni bacili govno informciju onda sam je i ja tako preneo (naravno pricam o RX2 modelu, ovaj RX1 je 350 $) U ostalom http://www.kosonorthamerica.com/index_us.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan na njihovom sajtu u USA kosta 350$, a na ebay.com kosta 170$ hmmm. zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan momci, ne možete to tako gledati, treba malo bolje pročitati. sat koji se prodaje na ebay-u se nalazi na TAJLANDU ! a ne u americi. vi se raspitajte i izračunajte koliko bi vas sve to koštalo i dali bi sigurno i dobili taj sat kad ga platite . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 1, 2008 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem ja nista, nego sam samo bacio cenu koju su oni okacili na svom sajtu. Posto nesto kanda i razmisljam da pazarim to cudeso naravno da cu prvo pogledati da li toga ima kod nas pa teko onda da glumim neko ludilo sa on line kupovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa shiping od tajlanda do usa je oko 30ak evra.... do Srbije. tj. evrope. neznam koliki bi bio. mozda 50ak evrica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Octobar 2, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan kod nas ih ima u motobox-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 10, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima..da ne bih otvarao novu temu,da nastavimo sa ovom ako moze..Imam hondu hornet koja je 1999 god,ali je neko prije mene dosta djelova stavio od novijeg horneta. Njen fabricki brzinomjer je mehanicki tj.na sajlu a sad je stavljen digitalni koji ne funkcionise,i koliko sam saznao,ne moze da se poveze na ovaj motor jer on radi preko ecu-a. Sta mi predlazete? Da li neki ovakav brzinomjer iz naslova teme ili?? I da li neko zna koliko sad ti brzinomjeri kostaju? Ovaj brzinomjer je trenutno na motoru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...