aca-pn 6429 Napisano Avgust 9, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hou da narucim iz louisa neke touring cizme, ali mi po onim njihovim merama stopala ispada da treba da narucim dva broja manje nego sto inace nosim. Interesuje me ovi sto su narucivali obucu iz Louisa da li su u Louisu "vrljavi" brojevi ili je recimo njihov br. 42 isti kao nas broj obuce 42 koja ima da se kupi po ovdasnjim prodavnicama. Ne znam, mozda sam ja nesto lose merio, ali meni ispada da treba da narucim 42, a nosim 43 ili 44, zavisno od kalupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Avgust 9, 2008 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lose si merio.Meni je noga 30,5cm i treba mi 47 po njima,a nosim 45-46.Dobio sam 47 i malo su mi komotne.Austrijanac u shopu je insisitirao da uzmem taj broj zato sto tako treba,cizma ne sme da bude knap. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 10, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim cipele br. 42 a iz luisa sam naručio 2 para čizama (različite marke) br 43 i nisam se prevario ni malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Avgust 10, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ja uzeo poluduboke patike, nosim broj 43-44 i narucim ja 44, kad ono mi malo veliko, stavim ulozak za obucu i sad su mi ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 10, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Aco naruci broj koji inace nosis. Provereno odgovara kad je Probiker obuca u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Avgust 10, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Aco naruci broj koji inace nosis. Provereno odgovara kad je Probiker obuca u pitanju. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj kupovati obucu preko kataloga-osim u slucaju da imas negde da probas-npr.u Louisu snizenje Alpinestars obuce a ti odes u Extreme u Zemunu i vidis koji ti broj odgovara...U svakom drugom slucaju je 90% mogucnosti da budes nezadovoljan.Ja sam isto tako 1 narucio cizme iz Aunera i odmah ih prodao jer su mi bile male... Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro uzimao Probiker cizme.. Isti broj koji nosim ovde.. sve je ok.. slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Avgust 11, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad je moj brat bio kod mene,probao Probiker i odgovarale mu broj vece nego sto nosi,Daytona broj koji nosi,kalupi su razliciti od proizvodjaca do proizvodjaca,tako da..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan neznam malo sam skatljiv prema nihovim brojevima ali po njhovom broju ja nosim 45 i nosim patike koje kupim u prodavnici kod nas da ne reklamiram firmu ali 45,5 su mi taman i koji god model te firme da uzmem uvek 45,5,a posto drug takodje po njihovom broju nosi 45 i narucio 45 kad ono velike kao dva broja vece i sada znam kako je on prosao narucim ja duboke cipele 44 i cizme isto broj 44 i kada su mi stigle cipele malo velike a cizme taman kao salivene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 14, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Aco, ja sam narucio broj koji nosim i nisam se prevario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 14, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Aco, ja sam narucio broj koji nosim i nisam se prevario. Takodje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...