rs50 3 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan potrebni oklopi za rs 125 2007 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mogu d nadjem desnu bocnu, ali mora da se krpi (nije strasno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze aj vidi ako imas...pa javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes nista imas bar ove trkacke u oglasima http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=2242&catid=28&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to sam video al vise bi voleo da se rastavljaju na ovim trkackim je maska i bocne plstike iz jednog dela,nema zadnje sediste,rupa zafarove...ja imam ceo zadnji deo do rezervara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...