Laki TC 14 Napisano Jun 12, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, vidite vi ovog Davora rasipnika, još nije ni prodao staru, a veæ je kupio novu - neverovatno, dobra plata u el.voši šta æeš...ima se može se, fenseraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 12, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan 'bo te sud dragi, kakav frajer... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Jun 13, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan maneken nema sta od 100 i kusur kila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Jun 13, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan maneken nema sta od 100 i kusur kila Vidi Lakija kao proziva ,pa znas i sam da sam pare pozajmio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jun 13, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan maneken nema sta od 100 i kusur kila Vidi Lakija kao proziva ' date='pa znas i sam da sam pare pozajmio.[/quote'] pa to i jeste najgore od svega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 14, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli Makedonci Facata na glavata!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...