BRACO 3311 Napisano Avgust 6, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko pokusavo da ugradi obicnu kameru na motor? Imam jednu malo stariju soni kameru sa 8mm kasetama pa sam mislio da je ugradim na motor posto nije pretjerano velika a u kuci samo sakuplja prasinu tj. danas sam napravio na brzinu neki nosac i probao.Snimak ide kako valja do 50-60 km/h tj prvih par sekundi i posle od slike nema nisata zvuk se tu i tamo cuje.. E sad zanima me sta ustvari ometa ,da li vibracije motora ili strujanje vjetra ili opet da nije neka zajebancija oko upisa na traku. Eto ako je neko ranije cackao ne bi bilo lose da napise. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 7, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan ;D Snimak cemo videti kad Pablo skine sa kamere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 7, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra budževina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Avgust 28, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan imas u louisu 35 E univerzalni nosac za kamere - kao stativ samo se navrne! Brada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...