Dzikac 8 Napisano Mart 17 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 3. 2025. at 6:51, cicko_ru je napisao: Postavio sam temu u Motociklima o pwk karburatoru. Niko ništa nije odgovirio. Možda bi s njim prodisao. Ovako nešto PWK 34 Raširi Taj bi trebao da radi posao. Tako mi je rekao jedan momak iz Ukraijine koji se bavi tuningom i portingom tih motora. Samo treba se malo poigrati sa ugradnjom posto je vecih dimenzija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzikac 8 Napisano Mart 17 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna korisna stvar ako nekog zanima, ovo je servisno uputstvo za "novi" 250 4v iliti 171fmm https://rockot-motors.ru/manual-dvigatelya-LONCIN-lonchin-FE250-171YMM.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Solee 11 Napisano Mart 21 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Greska 30-110 sam htio napisati. To ste u pravu, ide nekao do 100 km/h, ali posle toga sporo nabija. Još jedna stvar koju sam primjetio, da li vas bole podlaktice i dlanovi od upravljanja, nakon duže vožnje, pogotov u gradu radi pritiskanja kvačila ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3252 Napisano Mart 21 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 3. 2025. at 6:25, Solee je napisao: Greska 30-110 sam htio napisati. To ste u pravu, ide nekao do 100 km/h, ali posle toga sporo nabija. Još jedna stvar koju sam primjetio, da li vas bole podlaktice i dlanovi od upravljanja, nakon duže vožnje, pogotov u gradu radi pritiskanja kvačila ?Ako ti je ovo prvi motor, proći će ti bolovi, ojačaju ruke :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka Janicijevic 2 Napisano Mart 23 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz kakva su vam iskustva sa pedom tek 125? Polazem sa a1 i gledam da uzmem motor koji ce da me sluzi 2 godine dok ne napunim 18 da polazem za a2. Da li vredi uzeti da me sluzi 2 godine ili da uzmem neki jeftiniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11594 Napisano Mart 23 Ne silazi, 2482 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tek 125 je mozda naj jeftiniji nov motor.I naj slabijeg kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Solee 11 Napisano Mart 26 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko vidio da postoji model tekken 250s, sa cestovnim gumama u dimenziji 140/70/17, 110/70/17, vjerovatno da bi ta dimenzija pasala i na pedu. Btw gume su katastrofa ljudi, nakon pauze sam izveo motor i razbio se pošteno, prednji kraj je kliznuo kao na ledu, a cesta suha, tako da svima bi preporučio zamjenu guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Walter22 e 2 Napisano Mart 31 (promenjeno) U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko iskustvo sa pedom rx1? Jel bolji od teka? Promenio Mart 31 član Walter22 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzikac 8 Napisano April 14 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 3. 2025. at 8:58, Walter22 e je napisao: Jel imao neko iskustvo sa pedom rx1? Jel bolji od teka? Raširi Totalno drugaciji motor, druga fabrika sve se razlikuje. Ja mislim da je i taj slab kao i tek 125. Ko je nov u celoj prici radice oba posao. Meni je Tek lepsi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekka 3 Napisano April 14 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rx1 je dosta kvalitetnije odradjen od Teka a imate na yt snime, pod imenom Lexmoto rx1, Sinnis Terrain itd... veoma izdrzljivi motori, ove nove verzije imaju vodeno hladjenje i abs, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzikac 8 Napisano April 14 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 3. 2025. at 14:24, Solee je napisao: Da li je neko vidio da postoji model tekken 250s, sa cestovnim gumama u dimenziji 140/70/17, 110/70/17, vjerovatno da bi ta dimenzija pasala i na pedu. Btw gume su katastrofa ljudi, nakon pauze sam izveo motor i razbio se pošteno, prednji kraj je kliznuo kao na ledu, a cesta suha, tako da svima bi preporučio zamjenu guma. Raširi Prednja felna je uska. Na nju idealno pase (bez krivljenja gume) 110/90, 110/80, 100/80, 100/90 guma. na zadnju bi i mogla 140/70 ali idealna je 130/80 i 130/70... Ja planiram da uzmem mitas MC50 130/70 nazad i 100/80 napred. Jedino se razmisljam za napred da ipak idem sa 110/80 zbog odstupanja brzinomera.... Ali mislim da bi sa 100/80 bio "ostriji" u krivinama posto nema potrebe za tolikom balonjarom napred (u odnosu na usku felnu) Fabricke gume nisu toliko lose. samo da si svestan asvalta i uslova na putu, Moze da se potera i vise nego dovoljno. Juce sam se bas vozio po toplom i suvom vremenu sa "lepim" asvaltom i zakljucio da sam dosao do 90% naginjanja po tragu na gumi... Promenio April 14 član Dzikac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11594 Napisano April 15 Ne silazi, 2482 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Solee mislio na obicne gume za asfalt,bez izrazenih terenskih krampona za van asfalta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Solee 11 Napisano April 15 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, misllio sam na cestovne gume. Ja sam juče naručio Mitas 110/80-17 naprijed, nemam više povjerenja u one gume. Vjeruj mi da sam i ja mislio da su dobre, sve do jednom Gledat ću u skorije vrijeme i zadnju da zamjenim, vidim inače ljudi stavljaju 130/80-17. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Solee 11 Napisano April 15 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na stanju ima Mitas MC50 (one su iskljucivo za asfalt ili beton) u dimenziji 110/80-17 i 130/70-17, poručio sam pa kad stavim javim utiske 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzikac 8 Napisano April 15 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 4. 2025. at 12:56, Solee je napisao: Na stanju ima Mitas MC50 (one su iskljucivo za asfalt ili beton) u dimenziji 110/80-17 i 130/70-17, poručio sam pa kad stavim javim utiske Raširi To i ja merkam. Koja je cena? Ja sam nalazio u Beogradu za nekih otprilike 135eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flaxon 11 Napisano April 15 U prolazu, 14 postova Lokacija: Nis Motocikl: Peda tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima pirelli da odgovara ovim dimenzijama koje peda nosi ? Svuda vidim Samo mitas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3252 Napisano April 15 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 4. 2025. at 16:01, Flaxon je napisao: Jel ima pirelli da odgovara ovim dimenzijama koje peda nosi ? Svuda vidim Samo mitas.... Pogledaj Angel CiTy, to je Pirelli guma za manje motore, do 300tinak ccm, kapiram da ima šanse.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Solee 11 Napisano April 16 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je ta cijena i u BiH za obje gume, stim da moram zadnju sačekati, nema na stanju trenutno. Pa ću za početak samo prednju namontirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 22 Napisano April 19 U prolazu, 33 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Dok sačekam slike i iskustva sa novim putnim gumama da iskoristim ove fabričke,da vidim šta se može sa njima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 37 Napisano April 20 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Друштво, какве су ове наше гуме што се крпљења тиче? Да ли могу да се поправе или иде бацање ? Јел имао неко искуство? Набола се задња на метални шиљак а рез око 1цм. Знам да са кинеским то тешко иде због великог удела пластике. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markowf 0 Napisano pre 9 sati (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, koje ulje je najbolje prilikom servisa za Tek-a 250 2024 god i koji model svecice staviti? Promenio pre 9 sati član markowf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...