Jump to content

Moto Zajednica

Peda TEK 125/250

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova
  On 15. 3. 2025. at 6:51, cicko_ru je napisao:

Postavio sam temu u Motociklima o pwk karburatoru. Niko ništa nije odgovirio. Možda bi s njim prodisao. Ovako nešto PWK 34

IMG_7320.png

Raširi  

Taj bi trebao da radi posao. Tako mi je rekao jedan momak iz Ukraijine koji se bavi tuningom i portingom tih motora. Samo treba se malo poigrati sa ugradnjom posto je vecih dimenzija...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 17 postova

Greska 30-110 sam htio napisati. To ste u pravu, ide nekao do 100 km/h, ali posle toga sporo nabija.

Još jedna stvar koju sam primjetio, da li vas bole podlaktice i dlanovi od upravljanja, nakon duže vožnje, pogotov u gradu radi pritiskanja kvačila ?

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1561 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
  On 21. 3. 2025. at 6:25, Solee je napisao:
Greska 30-110 sam htio napisati. To ste u pravu, ide nekao do 100 km/h, ali posle toga sporo nabija.
Još jedna stvar koju sam primjetio, da li vas bole podlaktice i dlanovi od upravljanja, nakon duže vožnje, pogotov u gradu radi pritiskanja kvačila ?
Ako ti je ovo prvi motor, proći će ti bolovi, ojačaju ruke :-)

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• U prolazu, 3 postova

pozz kakva su vam iskustva sa pedom tek 125? Polazem sa a1 i gledam da uzmem motor koji ce da me sluzi 2 godine dok ne napunim 18 da polazem za a2.  Da li vredi uzeti da me sluzi 2 godine ili da uzmem neki jeftiniji?

• U prolazu, 17 postova

Da li je neko vidio da postoji model tekken 250s, sa cestovnim gumama u dimenziji 140/70/17, 110/70/17, vjerovatno da bi ta dimenzija pasala i na pedu. Btw gume su katastrofa ljudi, nakon pauze sam izveo motor i razbio se pošteno, prednji kraj je kliznuo kao na ledu, a cesta suha, tako da svima bi preporučio zamjenu guma.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja