StevanE 9 Napisano Octobar 21 U prolazu, 4 postova Motocikl: Peda tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se to desilo za vikend, prešao ukupno 300km. Otisao sam danas u radnju u NS dali su mi drugo mnogo kvalitetnije. Kažu da je to često dešava sa tim crevom. Zamenio i sve je ok. Moram da pohvalim radnju Peda u NS bili su izuzetno korektni. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11018 Napisano Octobar 21 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nisu pravili pitanje zbog garancije sto sam menjas crevo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanE 9 Napisano Octobar 21 U prolazu, 4 postova Motocikl: Peda tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Otišao u servis zamenili za 5min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fidanym 1 Napisano Octobar 21 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, da li je neko postavio dodatna svetla? Ako jeste, kako ste ih povezali, da li postoji dodatni osigurač ili bilo koji osigurač koji radi nakon što se motor pokrene ili ima kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Solee 3 Napisano Octobar 22 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Stephanos je napisao: Danas mi se desilo da je procurelo crevo hladnjaka, motor presao oko 500km ukupno... Citao sam na forumu da se ovo i drugima desavalo, lose su pertlovali ova creva... Ja kada sam kupovao motor, prodavač mi je rekao da je moguće da mi se to desi, i tačno mi se i desilo. Zamjenili su crijevo (ili su ga reparirali) i više ne pušta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexVa 3 Napisano Octobar 24 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, neko da mu trebaju originalne gume za tek 250? Skinuo sam ih prosle nedelje - nekih 350km su presle. dot na njima je 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Octobar 24 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koje si stavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexVa 3 Napisano Octobar 24 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan 100/100/17 wanda i 130/80/17 mitas (kramponke) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexVa 3 Napisano Octobar 24 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Octobar 24 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan kako piči a? Jel može da bude i kroserica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexVa 3 Napisano Octobar 24 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije to lose uopste. moze kinez sve. Hahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Octobar 24 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah, u pravu si. Nisam još našao motor da je toliko višenamenski, za to sam ga i kupio 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkomtr 0 Napisano Octobar 27 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da se kupe gume za put za pedu tek? zadnnju i uspem da nadjem po netu, prednju nikkao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan88 0 Napisano Octobar 31 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 10. 2024. at 22:05, darkomtr je napisao: Gde mogu da se kupe gume za put za pedu tek? zadnnju i uspem da nadjem po netu, prednju nikkao. Ako ne želiš da odstupaš od fabričkih dimenzija,jedine gume koju sam ja našao da ima i prednja i zadnja u tim dimenzijama su Pirelli MT60,ito ih nisam našao kod nas nego su morale da se naruče i dostave u neku zemlju Evropske Unije,pa neko preuzme tamo i donese za Srbiju,meni ih je doneo drug iz Nemačke. I dobre su gume,zadovoljan sam,za mešovitu on-road i off-road vožnju super. A ako ti ne smeta da odstupaš od fabričkih dimenzija,onda već ima više opcija,negde sam na temi video da je neko stavio Bridgestone S22,neko je stavljao Mitas,uglavnom ako se malo odstupi od fabričkih dimenzija,onda ima više opcija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 45 Napisano Novembar 6 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Koliko Peda Tek 250 ima kW? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Walter22 e 2 Napisano Novembar 7 (promenjeno) U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Dušan PN je napisao: Koliko Peda Tek 250 ima kW? Negde pisu da ima 16 ks sto je negde oko 10 kw a negde pise da ima 24-25 ks sto je nekih 18 kw e sad kome verovati ne znam. Promenio Novembar 7 član Walter22 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stylo 40 Napisano Novembar 7 U prolazu, 13 postova Motocikl: Peda Tekken 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je Tekken 250 2023. godiste i u specifikaciji pise da ima 12,1kW i 223cc. Razlika u odnosu na ove modele iz 2024. je ta što moj nema filter za ulje, već sito, a čep za ulje je postavljen više, bliže auspuhu. Na sajtu proizvodjaca pise da model Tekken 250 I i model Tekken 250 II prave sa 12kW/17Nm. Takodje postoje i druge slicne verzije Tekken 300XR koji ima snagu od 18kW, ali je ugradjen Zonshen motor od 300cc. Postoje 2 verzije Tekken 250 I i Tekken 250 II (Evo), da li su samo kozmeticke izmene ili je jos nesto promijenjeno... Uglavnom ko ce im ga znati... Pa ako neko ima ovaj model sa filterom neka napise sta pise u specifikaciji njihovog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Solee 3 Napisano Novembar 8 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je model 2024. isto ima 12 kw. Nisam još čuo da neko ima taj model od 18 kw. Otprilike to je i razlog zašto se mnogi brzo odluče za zamjenu za jači motor, ja lično nemam neke zamjerke, isplativ je i jeftin, odličan motor za one koje idu i na makadam često. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stylo 40 Napisano Novembar 8 U prolazu, 13 postova Motocikl: Peda Tekken 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je verzija tvog motora sa filterom ulja? Sent from my CRT-NX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Solee 3 Napisano Novembar 11 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, filter je iznad čepa za sipanje ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.tek 12 Napisano Novembar 11 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkomtr 0 Napisano Novembar 13 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro. Tek 125 2021god. kako je zamišljeno da se čisti filter vazduha? Nigde po netu nema uputstva. kućište se nalazi ispod sedišta. Sa desne strane nema mogućnost otvaranja, nzm sa leve. Da li je neko čistio, i kako se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajsn 19 Napisano Novembar 13 U prolazu, 16 postova Motocikl: Peda Tek 125 2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, darkomtr je napisao: Dobro jutro. Tek 125 2021god. kako je zamišljeno da se čisti filter vazduha? Nigde po netu nema uputstva. kućište se nalazi ispod sedišta. Sa desne strane nema mogućnost otvaranja, nzm sa leve. Da li je neko čistio, i kako se radi? Menjao sam filter vazduha, moras skinuti neku sipkicu sto drzi akumulator i skloniti kablove sto su ispod sedista malo u stranu. Posle toga moras malo na sliu da pomeris celu kutiju za filter vazduha i odvrnes potrebne srafove (odvrces one sto drze ceo poklopac, a ne one manje sto drze gornji deo poklopca, ne znam kako bolje da objasnim). Onda je opet mucenje izvaditi poklopac nakon cega dobijas pristup filteru, a tek vratiti sve na mesto... Mozda sam po neki detalj zaboravio, ima vec nekoliko meseci od kad sam menjao filter, ali to je otprilike ceo proces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stephanos 2 Napisano Novembar 14 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Danas mi je stigao roll bar narucen iz TJ company. cena je bila 14500. Imam Tek 250 (2024 god) Nisam uspeo da ga namontiram na motor jer kacenje ne odgovara. Da li je neko od vas narucivao i montirao ? Varovi izgledaju lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikajoka 84 Napisano Novembar 15 U prolazu, 66 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Stephanos je napisao: Pozdrav. Danas mi je stigao roll bar narucen iz TJ company. cena je bila 14500. Imam Tek 250 (2024 god) Nisam uspeo da ga namontiram na motor jer kacenje ne odgovara. Da li je neko od vas narucivao i montirao ? Varovi izgledaju lose. Ja sam montirao sam roll bar ali treba da znaš da nije baš jednostavno. Skida se zaštita lanca, poklopac motora, papučica menjača i možda još nešto nemogu sad da se setim, bilo je to pre par godina. Ja sam ga dobio bez šrafova a trebaju ti baš dugi šrafovi i ja sam pored obične i feder podloške stavio i dve matice tako da se ne može olabaviti ni da želi. Uputstvo, usmeno a ne pismeno, su mi dali u ovlašćenom servisu, a oni ti mogu i montirati da se ne mučiš. Mogu ti za vikend slikati, da vidiš gde i kako ide. Ako te još nešto zanima pitaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...