Mina 545 Napisano Jun 12, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ide li ko? Jel zna neko program? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jun 12, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan petak : 5 klopa , 6 svirka (lokalni bendovi ) 8 prorock oko 10-11(uvece )DIVLJE JAAAAGOOOOODEEEEEEE subota : 9 jutro klopa (dorucak ) 12 rucak 5 DEFILE(valjda ce se neko seti i mene ) 6 igre oko 8-9 poèetak svirke - rock maraton 202 informacije dobijene od Miloša clana mc Indjija ulaz kakko on kaze nebi trebalo ba bude jaci od 200 kinti toliko mozda se i vidimo tamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 12, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Duco, ako ne budes imala prevoy, a kako se cini, mozda cu ga ja imati, malo cu skrenuti sa puta i eto me po tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 12, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao Doboj za ovaj vikend medjutim veliko mi cimanje zbog neke frke u skoli a i oko papira (zelenog kartona ili sta vec treba) pa cu zbog toga ici u Indjiji. Mislim da ce biti dobar skup kao prosle godine mada danas mi Paun kaze da za vikend javljaju lose vreme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 12, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Puno prijatelja i puno lepih secanja me vezzu za Indjiju...to su dobri organizatori i pre svega dobri ljudi!!! Ja sam In..! PS.duco :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 13, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo u Indjijanopolis!!! :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Jun 13, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta da idemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jun 13, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan dolazite na moju teritoriju ......hehe i jaaaao ima da ves o5 sve napijem ....buhahaha sooo i hope to c u there:) pitam se oce li i ove god biti vo na raznju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 14, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam raspoložen da se pridružim, ali sam još uvek u frci oko posla Znaæu preciznije za dan-dva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jun 14, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend ne sme da bude loše vreme. Prvo, svi idete u Indjiju (neki u Indjijanapolis), drugo, na 20 minuta odatle, motorom još manje, ja sa ekipom sedim na obali jezera i pecam. Posle pecanja verovatno svratim da Vas obiðem... P.S. Nemoj da je Maki sluèajno oprao motor za subotu... http://www.hidmet.sr.gov.yu/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 Najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Jun 14, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude sunca idem i ja Najbolje bi bilo da se skupimo kod "Sola" u subotu oko 11 i da u 12 krenemo...kao i do sada :idea: :!: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jun 14, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude sunca idem i ja Najbolje bi bilo da se skupimo kod "Sola" u subotu oko 11 i da u 12 krenemo...kao i do sada :idea: :!: da vam to nije malo rano ... u petak su divlje jagode ...a kolko znam vecina ovde radi ...tak da bi vam bilo ok da krenete oko 5-6 eventualno 7 a i nije to bas daleko celik 20tak min voznje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 14, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan celik 20tak min voznje Kako kome Èak iako se oslobodim posla, ne bih išao ako nema još nekog od "sporaæa"... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 14, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan vrlo moguce da cu da dodjem sa nedovrsenom kawom. Samo da upali i eto mene. Prosle godine je u indjiji bilo bas super. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 14, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Nemoj da je Maki sluèajno oprao motor za subotu... Ma necu bre ni da se kupam do subote! Vidimo se u Indjiji! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jun 14, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan dolazite na moju teritoriju ......hehe E Zverko da nisi sremica??? Mogu ti ispricati jedan fazon ako jesi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 14, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme posluzzi eto i mene u Indjiji... P.S. Usput bih obisao par moto radnji u Beogradu , pa ako ima neki dobrovoljac koji je u to vreme (subota pre podne) slobodan i nema pametnija posla , mogao bi da mi pomogne da ne lutam mnogo jer slabo poznajem Beograd... :roll: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jun 15, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan dolazite na moju teritoriju ......hehe E Zverko da nisi sremica??? Mogu ti ispricati jedan fazon ako jesi... NISAM SREMICA!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: JA SAM SLAVONKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aj pricaj ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 15, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme tje biti extra za vikend Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 15, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Easy, slobodno se javi ali gledaj da dodjes tako da se moze zavrsiti sa sopingom do nekih 11.30, 12.00 da bismo mogli za Indjiju lagano. Duco, ako dodjes na skup, upoznacu Te sa jos jednom Slavonkom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 15, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lancia hoces i mene da upoznas sa Slavonkom :roll: Pa kad ste vec svi zapeli da idete u Indjiju mogao bi i ja malo da iskuliram knjigu i navratim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terorista 0 Napisano Jun 15, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan zverko pripremi se za petak i nemoj da te vidim pjehe tamo! ajde vidimo se sutra narode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 15, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Peco, Slavonka je inace moja supruga, ukoliko budemo imali prilike da se sretnemo, naravno da ces je upoznati kao i sbvi sa kojima se druzimo/vozimo...ili si sta drugo mislio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 15, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' Peco, Slavonka je inace moja supruga, ukoliko budemo imali prilike da se sretnemo, naravno da ces je upoznati kao i sbvi sa kojima se druzimo/vozimo...ili si sta drugo mislio?[/quote'] Tako sam i mislio mada sam se nadao da nisam u pravu Cini mi da sam vas video iz daljine pre koji dan ti vozis beli a supruga crni coper? Ne bitno videcemo se verovatno u subotu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jun 15, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ide li se mozda nesto organizovano iz BG-a? BJB? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...