bopk 1480 Napisano Avgust 5, 2020 Drug član, 1987 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem givi plastiku za rolbar. To je onaj cetvrtasti deo koji se stavlja na rolbar da prvi grebe asfalt po potrebi. Motoland nema trenutno. Ps: moze i kapa ali onda mi trebaju 2 kom da budu isti sa obe strane. Nesto kao ovo https://images.app.goo.gl/iBUmVaFycpc2vsPJ6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4391 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 362 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nađeš javi gde ima, i mene zanimaju Ako neko ima jos jedan par, tu sam Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1480 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 1987 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, MF said: Ako nađeš javi gde ima, i mene zanimaju Ako neko ima jos jedan par, tu sam Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Dogovoreno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...