Hellboy 2 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Za apriliu pegaso 125cc masina rotax 123 i komplet dihtunga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ti javljam cene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan vazi miki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Avgust 7, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan A jbg covek nije u zemlji, tako da kad dodje javljam. Jbg izvini sto sam te ispalio, ali 100% ima to sve.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 7, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se nadamo da ce sto prije doci....tebi hvala u svakom slucaju,nisi me ispalio da bi mi se izvinjavao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 10, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da niko vise nema karike I dihtunge za moje magarence.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Dihtunzi 80 i karike 70, to je meni nesto skupo al ajde, kako hoces.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne da je skupo nego uzasss....kao da je liveno od zlata,a ne celika.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Nem pojma cemu tolike cene, pa klip je za njega oko 120e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan drug je novi klip sa karikama platio 60e,taj lik nije normalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ima li iko da mi preporuci dje mogu da kupim karike,nije valjda da niko ne zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Refresh page Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisu sve karike iste i nisu svi dihtunzi isti. Kao i uvek ima original a ima i fotokopija. Za dihtunzi je prećerao ali karike su po ceni +20% što je ok, ako su Oridjinale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Avgust 28, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni nisu jasne te cene, mislio sam da je geska u kompu, ali 2x sam proveravao i to je to. Mene je to za NSR cini mi se duplo manje kostalo. Btw, sve je ordjinale.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 30, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan revolution:nema sanse da bude to ta cijena,ajde da je klip pa ajde ok,al brate karike po toj cijeni uhhhh nema bre sanse,kao da nemaju gdje da se kupe pa lik nadrndao cijenu,jedino to moze da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Avgust 30, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan moj drug ima apriliu leonardo, on mi je rekao da za njegov skuter karike kostaju 90 evra, tako da je moguce da su toliko skupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Avgust 30, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moj drug ima apriliu leonardo, on mi je rekao da za njegov skuter karike kostaju 90 evra, tako da je moguce da su toliko skupe Ima i za 30 evra ali dunu za 1000 km. Mislim za najgori skuter na svetu zvani leonardo sa rotax motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Da li odgovaraju marke WOSSNER karike,negde oko 40eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan semza:nemam pojma iskreno,jer jos masinu nisam otvarao,a I ne otvara mi se jer da mi stoji motor dzabe otvoren dok nadjem karike ne isplati mi se,bolje da ga vozim.ako su dimenzije za masinu rotax 123 onda odgovaraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan semza:nemam pojma iskreno,jer jos masinu nisam otvarao,a I ne otvara mi se jer da mi stoji motor dzabe otvoren dok nadjem karike ne isplati mi se,bolje da ga vozim.ako su dimenzije za masinu rotax 123 onda odgovaraju Otvori motor jer ako si dobio i aksialni luft u kanalima za karike , bolje zameni ceo klip sa karikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bole menjaj ceo klip nego karike...i samo vertex i wosner stavi jel nista drugo ti nece trajati...dihtunge ti mogu nabaviti mogu da budu u bg za 4-5 dana najkasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan kada bi ikako mogao da mi posaljes to u cg nekim busom I'll ako ti neki prijatelj dolazi ovamo to bi najbolje bilo pa po njemu do Kolasina,a pare bih ti ja najprije poslao vrjedonosnim pismom to nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aj sutra cu ti javiti kad moze da bude u bg-u a posle cemo se dogovoriti kako da ti posaljem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan ako klip nije skup sto kazes mogao bih I njega zamijenit sve najedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan rs50 STA BI BRATE ZA DJELOVE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...