Jump to content

Moto Zajednica

Moto skup Futog??

Recommended Posts

• U prolazu, 56 postova

Zanima me da li ce ovaj skup biti odrzan, i da li ce biti na istom mestu kao i prethodne godine?

(i josh neke informacije koje imate)

tnx...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: ...

Koliko sam ja cuo sledeci vikend ima skup ali gde ne znam jer nisam nikada bio u Futogu na skupu.E,da isti vikend je i kupusijada (ma sta to znacilo)

• Svrati ponekad, 234 postova

moto skup je 8.9. i 10 avgusta!

kupusijada:au bi ce sarmica  ;):D

ja dolazim nisam bio prosle godine al futog je malo mesto nece biti problem naci! ;)

• Svrati ponekad, 139 postova

Ja znam samo jedno: NE PROPUŠTAJTE moto susret u Futogu. Lokacija je odlična, program isto a momci iz Classic Wheelsa kao i uvek, odlični domaćini.

• BJB Maxi Scooter Club, 112 postova
  • Motocikl: MBK Skyliner 250

Evo da prenesem sa futoškog sajta....

"Šesti tradicionalni „Moto šou” u Futogu održaće se ovog vikenda na futoškoj Maloj plaži, popularnom Špicu. Uz domaću hranu, nastupe velikog broja bendova i veliki kamp, organizatori očekuju da događaj „ne može da omane”. Organizator manifestacije je Moto klub „Classic Wheels” iz Futoga.

„Moto šou” dešava se od 8. do 10. avgusta. Za prvo veče u 21 sat zakazano je svečano otvaranje, a nakon toga žestoka svirka na bini kraj Dunava.

- Nastupiće, između ostalih, Li Men, tinejdžerska rokenrol atrakcija „Čupavci” iz Siriga, bajkerski bend iz Pančeva „Vatrena voda”, kao i nekoliko bluz sastava.

U subotu nastupa  legendarno „Atomsko sklonište”, koji će svirati od 22 sata, a na bini će im se pridružiti i zmajevački „Prognanik Lu”, beogradski bend „Tribute to AC/DC” i još nekoliko rokenrol sastava.

Muzički program oba dana počinje oko 19 sati, a u subotu u 16 sati krenuće defile motoraša. Oni će proći kroz Futog i dalje magistralnim putem prema Bačkoj Palanci do Begečke jame. Po povratku u kamp, oko 18 sati, biće organizovane tradicionalne bajkerske igre: bacanje gume, bacanje radilice, nadvlačenja konopca...

Za posetioce sa monitorima ili bez njih biće otvoren kamp na Špicu, a ulaz će se naplaćivati 250 dinara za sva tri dana.

- Važno je napomenuti da je kupovinom ulaznice svaki posetilac osiguran kod kompanije „DDOR Novi Sad” .

Organizatori očekuju da će ove godine ugostiti oko 15.000 ljudi.

Takođe, gosti futoškog moto kampa imaće obezbeđen ručak, a na meniju su čuveni futoški kupus s mesom, vojvođanski gulaš i bajkerski pasulj."

Ajd uzdravlje

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Koja je vremenska prognoza i ima li pametnog smjestaja u blizini(ne ljubim sator:) ) ?

• U prolazu, 7 postova

Nijednom se nisam pokajala što sam otišla na ovaj skup... čak i kad je padala kiša. Mesto kampa je odlično jer je praktično u šumici na samoj obali Dunava i ima čak i odlična plaža za kupanje. Classic wheels se uvek dobro organizuje a i Novi Sad je vrlo blizu.

Atmosfera je uvek bila super...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja