mladenjanjusevic 108 Napisano Jul 28, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se Fejzerko iz naslova cena 4600 evropskih Kubikaza (cm3): 600 Snaga (kw/hp): 72/98 Bez ulaganja! Registrovan godinu dana 14.08.2021.Odradjen mali servis, lanac i lancanici fabricki i u odlicnom stanju, plocice odlicne, gume ok.Motor je kompletna fabrika osim poluga kvacila i kocnica kao i carbon auspuha/topova (Dragon Ada). Auspusi su placeni 420 EUR.Uz motor dajem originalne poluge kvacila i kocnice kao i originalni izduv jer ce sledecem vlasniku trebati zbog zakona koji nas ceka sledece godine.Uvezen iz Svajcarske od prvog vlasnika, a ja sam prvi vlasnik u Srbiji. Motor je mazen i pazen <3Posedujem i servisnu knjizicu iz Svacarske gde je radjen svaki servis. Proveren je svaki podatak is servisne kada sam ja kupovao motor.Motor je proizveden 2008 godine ali je kupljen i prvi put registrovan 2012 godine sto potvrdjuje servisna istorija.Pored servisne knjizice posedujem i Yamaha Manual u stampanom obliku gde se nalaze svi detalji o motoru.Vodi se na moje ime i prepis je obavezan.Registrovan je do 14.08.2021.3 kljuca.Motor se moze pogledati u Backoj Topoli/Panonija samo se predhodno moramo dogovoriti oko vremena.Motor se vozi skoro svaki dan Ukoliko Imate dodatna pitanja budite slobodni da me pozovete na broj telefona rado cu odgovoriti na sva vasa pitanja. Zamene me ne zanimaju. +381 (0) 638176531 (SAMO POZIV)Srecna kupovina! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 29, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan lep fejzer..........vredi svaki euro......... srećno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Jul 29, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan @Marko011 Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Jul 31, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan UPDATE: 23600 km na satu i opet sam uradio mali servis jer sam bio u prilici Sipano je Repsol ulje 10W40. Takodje je i zamenjen filter ulja Pored ovoga zamenjeno je ulje u kocnicama. Sipano je Motorex DOT 5.1 ulje Ali to nije sve! (kao na topshop reklami ) danas je stigla i registraciona nalepnica tako da je sada zvanicno Fejzerko registrovan do 14.08.2021. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2618 Napisano Jul 31, 2020 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, mladenjanjusevic said: UPDATE: 23600 km na satu i opet sam uradio mali servis jer sam bio u prilici Sipano je Repsol ulje 10W40. Takodje je i zamenjen filter ulja Pored ovoga zamenjeno je ulje u kocnicama. Sipano je Motorex DOT 5.1 ulje Ali to nije sve! (kao na topshop reklami ) danas je stigla i registraciona nalepnica tako da je sada zvanicno Fejzerko registrovan do 14.08.2021. Baš lepo izgleda fazer, vidi se da si se više snimao na njemu i oko njega nego što si ga terao 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Jul 31, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Biker Boy said: Baš lepo izgleda fazer, vidi se da si se više snimao na njemu i oko njega nego što si ga terao Hvala I nije bas da sam se samo snimao 12000 km za godinu dana 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Avgust 3, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Stigle su trakice za felne (crvene) iz Kine tako da novom vlasniku dajem i to da zalepi posto su se ove stare na 2 mesta malo odlepile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Avgust 7, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jednog video materijala tj. recenzije/prezentacije Fejzerka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Avgust 20, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 4400 EUR Kilometraza: 24.600 km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Avgust 25, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Kolege forumasi VAZNO OBAVESTENJE. Nova cena je 4000 EUR!!! Ko zeli odlican motor ovo je prava prilika Fejzerko i ja smo se lepo druzili ali je vreme da se ide dalje sto je i razlog prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Fejzerko jos uvek ceka novog vlasnika U medjuvremenu stanje na kilometar satu se promenilo sto pokazuje slika ispod Ono sto mogu jos da dodam jeste da novog vlasnika uvek ceka pun rezervoar goriva. Ja jednostavno ne volim da je rezervoar prazan Sto se tice servisa koji sam radio na 23.600 km gde sam sipao Repsol ulje u prilogu ide i slika da vidite o kom ulju se radi Kao sto sam vec pisao gume na Fejzerku nisu bas najsrecnije ali im se zamena smesi u naredne 2 nedelje ali tada ce cena biti povecana Za kraj! Vozite oprezno, nosite opremu i vidimo se na drumu! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Octobar 12, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Fejzerko je dobio novu obucu Stavljene su nove gume Mitas Touring Force DOT 3220! Nisam jos uvek stigao da slikam gume kad su namontirane jer sam bio u zurbi malo ali sam ih provozao nekuh 70-ak kilometara i samo cu reci nova guma je nova guma USKORO idu nove slike Fejzerka samo da uhvatim vremena da zamenim i trakice na felnama sa novim koje su stugle iz Kine i da ga operem i da bude neki suncan dan sto je malo teze poslednjih dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Octobar 22, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Nove slike Fejzerka Cena i dalje 4000 eura 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Octobar 28, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FZ6 FZ 6 S2 ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha FZ6 FZ 6 S2 ABS, 2012. godište, Touring, vozilo prešlo 25890 km, Bačka Topola. Cena 3.990 € - Motori - Polovni Automobili Bilo je pitanja da li je motor oglasen na PA pa evo linka za sve koje zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Novembar 2, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Cesto dobijam pozive na telefon u kome mi se nude zamene Pa eto taman da napisem ovde "Zamene me ne zanimaju" i da usput podignem oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Novembar 23, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Cena za forumase 3900 eura (fixno) Fejzerko i dalje ceka novog vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Decembar 13, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...