shvaba 17 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan (ko ne zna, paralel twin 800ccm, 85hp i 180kg) Da ne duzim, F800GS je sjajan bike, veliki enduro, dobar i za duza putovanja i sposoban i za jaci off-road ! Hmmm ! al ce K da padne za slobodu !!! ;D eh da je jos i boxer ;D kako si samo srecan na ovoj slici sto?? Zato sto nije boxer dobar, dobar ;) Miss The Point !!! Drugari mnogo vi pricate o rednim i boxer motorima, o nekim mehanikama... sta smo svi majstori ? Gde nestade voznja, svrha ili namena motora A ? Ajde malo se opustite ! Da, srecan jer sam vozio odlican motor i uzivao u voznji, pa htedoh to podeliti sa vama ! ali vas vise izgleda interesuje dal' je boxer ili redni a ne kako se vozi ! A mene toliko zabole za mehaniku, za to postoji servis !!! Kao sto rekoh Miss The Point !!! nemoj da se ljutis na nas nego se sto pre vracaj ovamo, vidis da smo svi mi bili u zabludi da su te alpe do jaja kad ono njesra.......vide li ti gde je bio onaj Dr Chala jeeeeeeeeee ajmo na nordkappppppppppppp ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan (ko ne zna, paralel twin 800ccm, 85hp i 180kg) Da ne duzim, F800GS je sjajan bike, veliki enduro, dobar i za duza putovanja i sposoban i za jaci off-road ! Hmmm ! al ce K da padne za slobodu !!! ;D eh da je jos i boxer ;D kako si samo srecan na ovoj slici sto?? Zato sto nije boxer dobar, dobar ;) Miss The Point !!! Drugari mnogo vi pricate o rednim i boxer motorima, o nekim mehanikama... sta smo svi majstori ? Gde nestade voznja, svrha ili namena motora A ? Ajde malo se opustite ! Da, srecan jer sam vozio odlican motor i uzivao u voznji, pa htedoh to podeliti sa vama ! ali vas vise izgleda interesuje dal' je boxer ili redni a ne kako se vozi ! A mene toliko zabole za mehaniku, za to postoji servis !!! Kao sto rekoh Miss The Point !!! nemoj da se ljutis na nas nego se sto pre vracaj ovamo, vidis da smo svi mi bili u zabludi da su te alpe do jaja kad ono njesra.......vide li ti gde je bio onaj Dr Chala jeeeeeeeeee ajmo na nordkappppppppppppp ;) Niste ni znali da Alpe postoje dok ih djura nije pronašao na mojim fotkama... isto tako neka bude i sa NC! Pare u džep i gaaas dogodine.Krivo vam neće biti,kao što vidite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Niste ni znali da Alpe postoje dok ih djura nije pronašao na mojim fotkama... isto tako neka bude i sa NC! ma uvek sam ja govorio da je Dr Chala jedini pravi turer :D Pare u džep i gaaas dogodine.Krivo vam neće biti,kao što vidite! iz tvojih usta u bozje usi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Niste ni znali da Alpe postoje dok ih djura nije pronašao na mojim fotkama... jos da su ti fotke kao Mikkine odmah bih napustio forum, ovako jos i mogu nekako da trpim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Niste ni znali da Alpe postoje dok ih djura nije pronašao na mojim fotkama... jos da su ti fotke kao Mikkine odmah bih napustio forum, ovako jos i mogu nekako da trpim ;D Kad si mi donio govno od aparata,a lijepo sam ti rekao da hoću isti Mikin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Niste ni znali da Alpe postoje dok ih djura nije pronašao na mojim fotkama... kad sam ja skijao u Chamonixu, ti si mislio da su Sljeme Rocky Mountains ali ajde, priznajem ti....nisam znao da su leti jos bolji nego zimi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Niste ni znali da Alpe postoje dok ih djura nije pronašao na mojim fotkama... kad sam ja skijao u Chamonixu, ti si mislio da su Sljeme Rocky Mountains ali ajde, priznajem ti....nisam znao da su leti jos bolji nego zimi a kako da i ja imam te gotivne smajlije, ili je to samo za cool likove :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Niste ni znali da Alpe postoje dok ih djura nije pronašao na mojim fotkama... kad sam ja skijao u Chamonixu, ti si mislio da su Sljeme Rocky Mountains ali ajde, priznajem ti....nisam znao da su leti jos bolji nego zimi Šta te onda spriječilo da ih ne vidiš zadnjih 30 godina? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Niste ni znali da Alpe postoje dok ih djura nije pronašao na mojim fotkama... kad sam ja skijao u Chamonixu, ti si mislio da su Sljeme Rocky Mountains ali ajde, priznajem ti....nisam znao da su leti jos bolji nego zimi Šta te onda spriječilo da ih ne vidiš zadnjih 30 godina? ;D glupo pitanje....pa nije bilo tvojih slika ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 113 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li se ti vratio? Rece da ces preko MNE nazad, pa kad budes na moru ili kroz podgoricu, svarti da popijemo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 13, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Niste ni znali da Alpe postoje dok ih djura nije pronašao na mojim fotkama... kad sam ja skijao u Chamonixu, ti si mislio da su Sljeme Rocky Mountains ali ajde, priznajem ti....nisam znao da su leti jos bolji nego zimi Šta te onda spriječilo da ih ne vidiš zadnjih 30 godina? ;D Cekao sam da kupim BMW. Ti si bio tamo sa tim japancem i video da su te nesto svi popreko gledali, zato si i zavrsio u toj pripizdini na severu, gde su svi obnevideli od depresije i alkohola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Niste ni znali da Alpe postoje dok ih djura nije pronašao na mojim fotkama... kad sam ja skijao u Chamonixu, ti si mislio da su Sljeme Rocky Mountains ali ajde, priznajem ti....nisam znao da su leti jos bolji nego zimi Šta te onda spriječilo da ih ne vidiš zadnjih 30 godina? ;D Cekao sam da kupim BMW. Ti si bio tamo sa tim japancem i video da su te nesto svi popreko gledali, zato si i zavrsio u toj pripizdini na severu, gde su svi obnevideli od depresije i alkohola Bi volil da smiješ na sjever? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Hoća biti još slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 14, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hoća biti još slika? Bice, bice ! nadam se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 14, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Hoća biti još slika? Bice, bice ! nadam se ... Jesi se ti vratio Mikka ili se još skičeš? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 14, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan hihihi !!! Ne, ne ! Jos malo !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Avgust 14, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan hihihi !!! Ne, ne ! Jos malo !!! ;D prosao sam i chamonix i alpe i pariz i nema mikke nigde :o jos ga sutra trazim po pariizu ... ... onda moram dalje sad bar znam da je sa gs-om da ne gledam vise guzice raznoraznih francuskih bmw k-ova sjajne fotke ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 14, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan hihihi !!! Ne, ne ! Jos malo !!! ;D prosao sam i chamonix i alpe i pariz i nema mikke nigde :o jos ga sutra trazim po pariizu ... ... onda moram dalje sad bar znam da je sa gs-om da ne gledam vise guzice raznoraznih francuskih bmw k-ova sjajne fotke ! hehe ! A tesko da ces me naci u Parizu !!! ja mlatim po selima ;D Kum i ekipa su bili neki dan do pariza a ja mlatio p prirodi ! 'bes civilizaciju ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 14, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovde kisa vec par dana i smara nevidjeno dojadilo mi da gledam olipijadu i resih da malo peglam ! ;D Chalon sur-Saone Hmmm neko selo... i naletim na ovaj leeeep nandzarast putic i resim da istrazim !!! ;D i putic me odvede do jednog skromnog seoskog imanja ! pa opet neko selo... eto, ubih neki km da se ne bih smorio ! ;D ajd zdravo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Avgust 15, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre jos fotki! Sta si se stiso! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Komso, daj da se menjamo malo, evo tebi malo sunca i tropske vrucine, a ti nama posalji malo kise i zime. Kada te vidim u full opreme sa sve kombinezonom preko, krenu mi suze na oci. Mi vec dve nedelje vozimo u kupacim gacama. Super da si krenuo na put. Uzivaj, pa se vidimo u HN na pivu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 15, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre jos fotki! Sta si se stiso! Bice, bice ! ;D Komso, daj da se menjamo malo, evo tebi malo sunca i tropske vrucine, a ti nama posalji malo kise i zime. Kada te vidim u full opreme sa sve kombinezonom preko, krenu mi suze na oci. Mi vec dve nedelje vozimo u kupacim gacama. Super da si krenuo na put. Uzivaj, pa se vidimo u HN na pivu. Uhhh ! ma sorila kisa ovde, temp od 15 do 20c ! Ajde komso drzte se pa da razmenjujemo utiske !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 15, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Eeee sutra ujutro se krece kuci ! pa se vidimo... Pozz svima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eeee sutra ujutro se krece kuci ! pa se vidimo... Pozz svima ! cek,cek, krece se kuci ili se krece nazad preko drogira i MNE??? to nije isto ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eeee sutra ujutro se krece kuci ! pa se vidimo... Pozz svima ! kako kuci?? A Trogir?! Nije se valjda opet nesto popismanila...naopako... :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...