Dachatzr 0 Napisano Avgust 1, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Dali ima neko da oce da proda apriliu rs 125 (2006god.) ili derbi gpr 2005god. i po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Avgust 1, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Znam da jedan moj "drugar" iz Backe Palanke prodaje Derbi GPR 125 (2005) (izgleda bruka,ide 160kmh,narandzasti) a za ostalo nazovi njega...0658450419 i znam jos jednog GPR 125 2005 on je iz Backe Topole 063/581-881 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachatzr 0 Napisano Avgust 1, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam i jednog i drugog.... pa videcu za ovaj prvi, posto je ovaj drugi havarisan malo! u svakom slucaju, ako neko jos ima neka se javi... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Avgust 2, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan drugar prodaje cagivu mito bukvalno novu nije presao pa ni soma kilometra....a o stanju motora ne zelim ni da ti pricham ako si mozda zainteresovan za tu varijantu br je 0646178317 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachatzr 0 Napisano Avgust 2, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan aj samo reci cenu? da ne zovem bzvz,ne zelim nesto previse skupo xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Avgust 2, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan pa tesko da ti mogu reci jer ni ja sam ne bi znao al da lupim....3900 pa se ti cenkaj....mozda zvuci skupo ali ona je u radnji....nisam siguran ali oko 4500soma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachatzr 0 Napisano Avgust 2, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ok... ja sam mislio da je to ona cagiva od 8000e pa zato kao reci cenu ... Videcu,polako... zvacu svakog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Avgust 2, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan Ok... ja sam mislio da je to ona cagiva od 8000e pa zato kao reci cenu ... Videcu,polako... zvacu svakog vala tu od 8 soma ne bi uzeo i da imam te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Avgust 2, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam ja 2001 bruka 2900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachatzr 0 Napisano Avgust 2, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan mozes da stavis neku sliku?? (mada je to starije 5 godina ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Avgust 2, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mogu samo kasnije da je slikam fabricke boje zuto siva ima par sitnih ogrebotina koje se ni ne vide nikad padano,deblokirana je ima 34 konja nenormalno ide ima arow,karburator 34,skinuta blokada sa centraline 17000 je presla perfektna...potrebna prednja guma za zamenu...to je sve sto treba da se menja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachatzr 0 Napisano Avgust 3, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan idemo sutra da pogledam apriliu rs 125 2007, lorenco boja, presla 4000, pod garancijom, arow auspuh... pa ako ne uzmem taj sutra, onda za koji dan derbi gpr 125 sve u svemu hvala svima!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...