Hacky 1457 Napisano Jul 31, 2008 Zainteresovan, 661 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Večeras oko pola 11 i vozim devojčicu kući i na Banjici, na autobuskoj stanici stoje dva lika. U momentu mog prolaska jedan od njih baci nešto pred mene, al tako da ga ja kao u prolzu pokupim. To me promaši i proleti iznad mene. Ne mogu da veruijem. Stajem, kažem devojci da siđe, okrećem motor i vratim se i parkiram motor prekoputa njih. Pogledam ih, likovi neki fizikalci, oni najgori, što loču pivo ispred prodavnice i čekaju posao. Pogledam šta je bacio-papir neki od bureka. Siđem i pitam lika jel on to mene gađao. Ništa, prave se blesavi. Krenem ka njima i opet pitam lika jel me je gađao. Počnu oni neku priču: ,, jao izvini, nisam ja bacio, mislim jesam ali eto nisam te gađao, šta će to meni ja gledam svoja posla bla bla" ovaj drugi mi kaže kao da se smirim jer je i on motorista ( ??? ) i kao ,,pogledaj nas kakvi smo jadni cigani ( ??? ???) što bi smo mi...", i pruža mi ruku. I šta sad? Prosipaju mi tu neku glupavu priču, a znam da me je gađao a i ta nazovi pravdanja su skroz preko qrca. Prilazi i devojka, i razmišljam šta da radim. Odlučim da iskuliram okrenem se, sedamo na motor i odlazimo. Posle razmišljam jesam li dobro uradio? Jel trebalo da krenem da se peglam (imao sam jaknu, kacigu i rukavice)? Šta bi bilo da jesam? Da mi kreteni obore motor il ne daj Bože udare devojku? Al opet ovako su jeftino prošli možda je trebalo da se bijemo pa kud buklo, možda bi idiot razmislio za sledeći put. Ne znam, uglavnom do sad me niko nije gađao ni sa čim, obično se takvi luzeri redovno izmršte kad prođem i to bude to. Stvarno ne verujem šta se pada imbecilima na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je tesko biti idiot jer je konkurencija neverovatno velika.Po meni extra si postupio u svakom pogledu....gospodski a dripcima ce se zivot i sudbina sigurno oduziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Jul 31, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Mene mangupi u rodnom gradu gadjali staklenom pivskom flashom u shoferku i pogodili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan @ boki KG Jeli boki je su te gadjali dok si bio u kolima ili si za vetrobran na motoru rekao soferka? Meni se u KG dosad nisu desavala veca sranja osim onih koja se ticu nepostovanja propisa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Jul 31, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan @ boki KG Jeli boki je su te gadjali dok si bio u kolima ili si za vetrobran na motoru rekao soferka? Meni se u KG dosad nisu desavala veca sranja osim onih koja se ticu nepostovanja propisa..... Dok sam bio u kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hacky,u takvoj situaciji,devojka sa tobom i to..smekerski si odradio i sto si stao,sisao i prisao.Jbg,nekad treba i iskulirati,vec ce oni da nalete na nekog sa kracim fitiljem,pa ce dobiti sta su trazili.E sad,uvek ima varijanta,odbacis devojcicu kuci,pa se vratis,pa ..banje keve debilima,jbg,nisam pametan,zavisi od trenutnog raspolozenja valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 4 Napisano Avgust 2, 2008 Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si ok postupio, jer to su cobani - budale.... ne vredi trositi na njih energiju... pogotovo sto ti je devojka bila tu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 2, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne treba da se nerviras, momci su samo ljubomorni - ti sa devojcicom saa masini, pa pravo gajbi, pa malo "zezanja" i onda SIGURNO ne razmisljas o takvim retosima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 3, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za reakciju ali po mom misljenju malo nepromisljeno jer je moglo lose da se zavrsi ne samo po tebe i motor vec i po devojku. jbg vise ih je plus su fizikalci a bacen papir nije dovoljan razlog za tucu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1457 Napisano Avgust 3, 2008 Zainteresovan, 661 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste bilo nepromišljeno. Danas ne znaš oće li budala da ti izvadi nož ili nesto gore. Samo, toliko sam se iznervirao da nisam ni o čemu razmišljao dok se nisam vratio i tek kad sam video da devojka prilazi počeo sam da razmišljam o onome ,,a šta ako". Mislim da se dobro završilo na kraju krajeva, kad su me videli onako s kacigom i u opremi nije im bilo svejedno pa nek ih je bilo i dvojica. Valjda će ,,šmeker'' razmisliti malo pre nego što mu opet padne na pamet tako nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si postupio. Zdravorazumski. Jer bi te njih dvojica opeglali. Ja bih pozvala dva tri ortaka , nasla ih i odrala od batina. ;D Kako me nerviraju takvi ljudi... cuj ljudi,inteligencija na nivou amebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 4, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na stalozenosti . . . Krlj jednom kacigu u glavu, drugog nogom u koleno i stvar resena ;D [move] ;D priznaj da ti je proslo kroz glavu [/move] Shalim se . . . jos jednom svaka cast na postupku . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...