Djula 1 Napisano Jul 22, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800gs Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje,danas mi je na potezu Vojvode Stepe,Kumodraz,veliki mokri Lug,Mirjevo i Karaburma spao BMW crni top case kofer sa licnim stvarima.Molio bih ako bilo ko ima neku informaciju bio bih mu zahvalan a nalazacu sledi nagrada...hvala i pozdrav! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14421 Napisano Jul 22, 2020 Cool tip, 3085 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan maler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djula 1 Napisano Jul 22, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800gs Prijavi odgovor kao problematičan Znaci...nije mi dobro,cak nisam vozio brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prati oglase i idi na Bubanj potok u subotu (ali ranije) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djula 1 Napisano Jul 23, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800gs Prijavi odgovor kao problematičan To mi jedino i preostaje,umedelju na najlon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije lose da postavis ovde svoj br. telefona, da ako neko natrci da te odmah pozove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djula 1 Napisano Jul 23, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800gs Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si , moj telefon je 0641555969...hvala na odlicnom savetu...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE90 9 Napisano Jul 26, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250, Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ista situacija samo je u pitanju bocni kofer za V Stroma, krenuo danas na voznju iz Velikog Mokrog Luga na Konjarniku primetim da u retrovizoru nema kofera sidjem sa motora gledam ne mogu da verujem, jedan stoji drugog kofera nema, vratim se posle nekoliko minuta istom trasom, od kofera nista... nadam se da ce neko cuti i javiti nesto ali mala verovatnoca ja cu sad proci jos jednom kroz Mokri Lug mozda nadjem nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 1, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas na Bubanj Potoku, istina ne bas rano. Mrka kapa... Sone, neces verovati koliko kofer zalici na loptu kad padne sa motora. Probaj da obidjes najsumnjiviju deonicu peske i gledaj travu pored puta. Velika je verovatnoca da se otkotrljao u "sanac" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 1, 2020 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ако је спао на Карабурми или у Миријеву, то браћа цигани покупе и носе у Панчево на онај сиротињски бувљак на Ковинском путу. Ако га је нашао неки локалац, можда заврши и на КП. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djula 1 Napisano Avgust 1, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800gs Prijavi odgovor kao problematičan Drugi vikend kako obilazim buvljake,bubanj potok,najlon i Pancevo...nema nista ,nisam video niti jedan jedini kofer.Mislim da je taj koji ga nasao svestan da ce se taj kofer traziti...cekace da prodje neko vreme. Moj je bio pun svega i svacega,mislim da je zadovoljan i sa tim pa je kofer mozda i bacio.Svakako cu pratiti a ti pusti sliku kada naletim na njega da javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Avgust 16, 2020 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mojoj drugarici je tako spao kofer sa Beverly-a na starom novosadskom putu. Bila je ispred mene, ja ga zaobišao i dok smo našli bezbedno mesto za polukružno i vratili se nazad, kofer je već nestao... Znači pokupio ga prvi auto koji je naišao iza nas Sreća, njen je bio prazan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...