velvetwolf 465 Napisano Jul 21, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas je na putu Brus - Aleksandrovac, poginuo nas kolega, mladic, 29 godina, iz okoline Trstenika. Neka mu je laka zemlja. Do tragedije je doslo tako sto se ceono sudario sa kombijem. Drage kolege, molim vas, uradimo ono sto je do nas, smanjimo gas i budimo jos opreznji !! 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2709 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ustanem, sve me boli, radim vezbe - mrdam, kontrolisem se. Ziv sam. Radim, kontrolisem se (malo lazem), sve me boli. Ziv sam. "Veselim se u nekoj kafani" (nije edukativo) i tu se kontrolisem ili uzmem taxi, sve me boli. Ziv sam. Izduvam se obavezno jednom u 5 dana, brrm-brrm. KONTROLISEM SVE. I motor i sebe i saobracaj. ZIV SAM.Ajde, nije tesko kontrolisati se.Sent from my SM-A715F using Tapatalk 1 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jul 24, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Tesko mi je da mislim o ovome a kamoli da pisem ali moram zbog istine i nesrecnog kolege, kojeg nisam poznavao, i koji bas nije imao ni malo srece, ni malo sanse. Kombi je presao na levu stranu, u krivini na punoj liniji... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
udovac92 2 Napisano Jul 29, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na tom putu Ac-Brus niko od vozaca ( kola, kamioni itd) ne postuje pravila saobracaja. Svi seku krivine, izlecu, voze brzo a nije uopste put za to. Svaki put kad sam isao tim putem imao sam krizne situacije. Zadnji put mi je na krivini covek skoro celim autom usao u traku, sreca pa sam bio skroz uz ivicu i uspeo sam da izbegnem tragediju. Posle toga tom deonicom vise nisam isao motorom, a nesto i ne planiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...