Darkoniii 69 Napisano Jul 17, 2020 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima, citajuci vase putopise dosao sam na ovaj forum. Nadam se skorijoj kupovini ozbiljnijeg motora, pa ce mi vasa pomoc biti potrebna u odabiru. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njaunjau 54 Napisano Jul 17, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Welcome 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jul 17, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan DobrodosaoPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Jul 17, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao padobranac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkoniii 69 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moji vele, drzi se ti sine drumskog saobracaja, i ja polozih za motor, eno ih lude sad Hvala narode, vec mi se dopada atmosfera na forumu Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Moji prolupali cekajuci da se javim posle prvog skoka, ovo sa dva tocka im sad limunada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkoniii 69 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razumemo se.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...