okrad 11 Napisano Jul 29, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je neko ko ce mi doneti ORIGINALNE delove za MOTO GUZZI. NE redi se o bivsim vojnim modelima (Nuovo Falcone, V35 I II III...), znaci bivsi zastavnici, magacioneri i ostali - STOP! Pa ako neko zna nekoga ko dovlaci delove iz Italije i moze da dovuce neki deo za Moto Guzzi uz naknadu... PP ili 063/363-908 Darko PS. Vec sam kontaktirao dosta dobavljaca, al sve japanci. Kad ih pitam, kazu - delove za Moto STA?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi sta ti treba i za koji model. Ima puno delove koji pasuju na razne modele. Imas na http://thisoldtractor.com/gtbender/ vrlo interesantnih stvari. Takodje pogledaj i ovde http://vintagemotoguzzi.ning.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jul 29, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma znam ih ja dobro, imo sam i ranije neki komad... znam ja TACNO sta mi treba i od kog modela pasuje, ali toga ovde NEMA. treba samo neko da mi donese ko se muva po Italijama... hvala za linkove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan ma znam ih ja dobro, imo sam i ranije neki komad... znam ja TACNO sta mi treba i od kog modela pasuje, ali toga ovde NEMA. treba samo neko da mi donese ko se muva po Italijama... hvala za linkove Mislim da je lakse ako odmah kazes sta ti treba. Reci koji ti deo treba, nemora da je iz italije moze da dodje i iz Nemacke, Austrije itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...