Dr.Bane 208 Napisano Jul 28, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Čitajući temu drumske kafane mnogo sam ogladneo i rešio da sutra 29.07.2008 obiđem neku. U planu je da se ide ka Kosmaju pa ako tamo ništa ne nađemo Ibarska magistrala (sa njenim kafanama) nam negine. Polazak bi bio u 11h (ja ću biti tamo oko pola 11) sa pumpe na početku autokomande ka Marakani(mislim da je AVIA) Pa ko voli nek izvoli !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemo 0 Napisano Jul 28, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Ako stignem eto me.Sto ne sacekas vikend,nedelja,bice vise ljudi slobodno a i ja bih isao 100%.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne sacekas vikend,nedelja,bice vise ljudi slobodno a i ja bih isao 100%.Pozdrav Idem u četvratak u Francusku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8658 Napisano Jul 29, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju, tj. pocetku ture smo se nasli samo DrBane i ja. Prethodno smo bili pozvani od strane mise-pei da svratimo do njega u Tresnju. Plan mu je bio da nas ugosti , pokaze par znamenitosti, ali se ispostavilo da su on i supruga ispratili celu turu. ovo su peii mise-peia ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8658 Napisano Jul 29, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon toga smo otisli u Babe da vidimo prelepi mali vodopad koji nastaje od sedam potoka i pravi prelepo cisto jezerce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8658 Napisano Jul 29, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Na Ljiljin predlog smo odlucili da odemo ka Arandjelovcu preko Kosmaja , Koracice...u Karadjordjev vajat, misa ih je pozvao da proveri sta je danasnji specijalitet... uh, specijalitet, njam, pogledajte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8658 Napisano Jul 29, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Posle obilnog obroka od strava predjela , vruce pogace i izvrsne jagnjetine pod sacem mislili smo da posetimo lalajka U LA, ali on nije bio tamo, tako da smo prekoLazarevca otisli u Vranic na Ranc Mihailovic kod mojih tece i tetke. sacekao nas je ljut pas koji se odmah sprijateljio sa gostima. DrBane je kao veterinar imao priliku da vidi jarice, jagnjice, koze, ovce, a da nisu na ovalu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8658 Napisano Jul 29, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme i da se krece kucama, od planiranih par sati voznje, svelo se na cak vise od osam sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8658 Napisano Jul 29, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje ocekujte i izvestaj DrBaneta i fotke koje je sigurno bolje odradio nego ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Каква тура, каква авантура! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Bili ste prava jagnjeca brigada, blago vama na ovim predelima sa astala a i sire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Kod Miše i Ljilje alias Misa-pei smose upoznali sa njihovim džukcima ovo je Čelzi Ona ne voli da se slika i uvek je uz gazdu kuće ;D Sad malo Čelzi pozerka Neki su hteli i da probaju moju kacigu, nema šta bezbednost na prvom mestu moram priznati da nisam znao da bogomoljke postoje kod nas, jbg. dete odraslo u blokovima, a od životinja videlo kravu na omotu od čokolade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Onda smo otišli do tog jezerceta u blizini mesta Babe a ima i žaba koje kuliraju na ''čamcu'' i iz jezera otiče potok ljute mašine odmaraju bilo je i pečurki (nismo ih probali) pogled sa vrha vodopada i ovuda smo krenuli dalje ka Orašcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 30, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan .... DrBane je kao veterinar imao priliku da vidi jarice, jagnjice, koze, ovce, a da nisu na ovalu... To kad nisu na ovalu znači da verovatno i nisu nešto...tj šta ima i da ih gleda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan I dođosmo na konačno odredište naručili predjelo i salatu, kad vidiš čiča predje preko puta u baštu i nabere nam svež paradajz stiže nam i predjelo pa glavno jelo: Jagnjetina ispod sača slika govori 1000 reči kad smo se najeli izgledali smo ko da nas je neko prebio jer nismo mogli ni da mrdnemo i kad sam malo došao sebi od holesterolskog šoka reko da uslikam i okolinu da vide ljudi šta su sve propustili ;D ;D ;D ovo je glavni baja u kraju koji šeta tri cice odjednom ovaj lik nije hteo ni da priča samnom, samo ćuti i raširio ruke a ovo je na meniu za sledeću nedelju pa ko voli... a tu je bio i verni pas čuvar koji nije ni glavu podigao kad sam mu prišao samo je zamaho repom ovako izgleda okolina, planina u daljini je Kosmaj( bar mi je tako rekao Miša) i malo slika enterijera i posle smo otišli kod Mrletovog teče u Vranić, ali tamo nisam slikao jer sam bio mrtav umoran i sad mi je žao, ali nema veze pošto smo dobili poziv da obavezno dođemo ponovo pa će biti prilike... Sve u svemu ja sam prešao tačno 200km, odlično se proveo, lepo najeo i u principu kad bi me neko pitao kako bi mi izgledao idealan dan ja bi mu opisao ovaj Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan malo drugacije od dosadasnji putopisa bas interesantne i lepe slike na svoj neki nacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Citam, gledam i osmeh mi ne silazi sa lica...........e jeste lepo, a i lepo ste jeli nema sta. Meni ovde u Africi "bale" cure dok gledam slike cevapcica a kamoli jagnjetina pod sacom.......Ma doci cu i ja na odmor, pa ce biti malo i krkanluka (jagnje, jare, prase.....moze!). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan U Vajatu je uvek dobro-sasvim prirodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 2, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pa koga Vi folirate !?! Ljilja kao pije vopi, a Mrle kiselu ! Ma da !!! ;D BRAVO drugari ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Avgust 2, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, ali jedna stvar me je impresionirala...... NIŠKA MORAVA čoveče! Svaka čast, to je pušio moj ćale, nisam video da to neko puši, od '83. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...