acatacat 1 Napisano Jul 11, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nov sam ovde i posto ove godine nema nikakvog mora i idenja preko zeleo bih da vidim da li je neko zainteresovan za obilazak Srbije. Ja sam iz Novog Sada. Tura da traje do 7-8 dana max i da se obidju sve lepote Srbije ( Divcibare, Tara, Zlatibor, Kopaonik, Vrnjacka banja.. Banje, planine, jezera..pa sta se stigne stigne...nemam neku odredjenu rutu to bih pravio sa nekim ako bi bilo zainteresovanih.. Jul, Avgust nije bitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6020 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 872 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Aco komšija i dobro nam došao, krenuo si od pogrešnog podforuma (u ovm delu su putopisi članova), ali nisi ni prvi ni poslednji koji je zalutao u šumi. Prvo odeš u podforum "Predstavljanje članova" gde se predstaviš i kažeš nešto o sebi, a ako organizuješ neko putovanje ili imaš predlog, uradiš to na podforumu "Predlozi za izlete i putovanja"... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...