matijak 265 Napisano Avgust 15, 2015 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto smo odavno namlatili milione od prodaje ove knjige, čast mi je i zadovoljstvo da kolegama motordžijama podarim malo sirotinjske zabave https://www.scribd.com/doc/274539589/Putevima-i-dzadama-Male-Azije-i-Bliskog-istoka-by-Matija-Kujundzic I još nešto što itekako ima veze sa svim prethodnim u ovoj temi... a bogme i šire.. Kako poslednjih meseci na svakom koraku srećemo izbeglice iz Sirije i drugih "sličnih" zemalja i kako većina nas ne zna ko su i kakvi muškarci, žene i deca koje su rat, politika i siromaštvo naterali da bauljaju ovim našim putevima i džadama, nadam se da će čitanje ovog skromnog štiva pomoći da ih malo bolje upoznamo, malo više razumemo i pre svega POMOGNEMO. Ne tako davno mnogi na ovim prostorima su iskusili sličnu sudbinu i slične nevolje, pa (pod)setimo se kako ponekad čak i jedna cigareta ili čokoladica mogu biti "kao kuća". Verujem da pomoć kolega neće izostati. 2 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 15, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST! Mnogo je sjajnih putopisa na ovo forumu,ali ovaj mi je nekako najlepsi i najdrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 7, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 850 Napisano April 22, 2017 Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan kuma mi vratila ovu knjigu, pa uzeh opet da je čitam, a sve ilsutracije su u ovoj temi... . I pade mi na pamet da ne bi zgoreg bilo vratiti putopis na vrh pregleda, zbog novih članova. grehota da ne bude čitan već skoro dve godine. Hvala Matija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano April 29, 2017 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brm brm Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Masni 0 Napisano Maj 10, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda CBR125R Prijavi odgovor kao problematičan Синоћ видјех први пут ову тему, у даху сам прочитао. Изузетно забавно и живописно приказано, скоро као да сам и сам био тамо. Уз мало сјете на крају због несреће која је задесила једну тако занимљиву земљу. Да ли је касније било бар сличних путовања? Бебац је сад већ можда и основац. Ако те пут наведе у Бањалуку, радо ћу частити пивом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Avgust 6, 2017 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan ja knjigu citao vec dva puta mislim da cu krenuti jos jednom i ovu temu da ponovim gradivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 6, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Eh kad se setim ovog putopisa brate... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 6, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam ponovo procitao knjigu, ko zna koji put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 6, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Završio sam 9. stranicu i kako je pola 2 moraće da pričeka ostatak iako bih rado nastavio. Skoro je 10 godina proslo od pisanja putopisa. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 722 Napisano Avgust 7, 2017 Drug član, 1123 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Jako,jako zanimljiv putopis,procitao u dahu. I naravno razbijene zablude o ljudima koji tamo zive. Sta li je danas sa akterima price posle 9 god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 7, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bi me sramota danas na poslu...pune ruke posla a ja svaki slobodan momenat buljim u tel Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 7, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi, hvala sto ste re-aktivirali temu, naravno ponovicu se ako kazem predivno stivo i cestitke za prinovu, koja sada sigurno ima 8god i ide u skolu. Naravno, kao slag, voleo bih i da nabavim knjigu, pa ako neko zna gde i kako se moze kupiti neka pise ovde, siguran sam da ima i drugih koji bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 8, 2017 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se prikljucim da i mene interesuje knjiga. Poceo sam da citam putopis, pa odustao, jer bih voleo da procitam knjigu. Ionako idem na odmor uskoro, taman bi valjalo da nadjem da kupim ako ima igde da se nadje. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 257 Napisano Avgust 21, 2017 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam trazio da kupim knjigu, ali nema nigde (mislim da je stampano samo jedno izdanje u malo broju primeraka koje se naravno brzo rasprodalo). Uspeo sam da skinem knjigu u pdf formatu, pa ako ne krsim pravila foruma, evo kacim je. Putevima-i-dzadama-Male-Azije-i-Bliskog-istoka-by-Matija-Kujundzic.pdf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Avgust 21, 2017 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Autor je sam podelio pdf tako da nema zasto da bude problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesha_cruiser 23 Napisano Avgust 21, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Drag Star 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Novembar 15, 2017 Lovely jubbly, 897 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Novembar 16, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam trazio da kupim knjigu, ali nema nigde (mislim da je stampano samo jedno izdanje u malo broju primeraka koje se naravno brzo rasprodalo). Uspeo sam da skinem knjigu u pdf formatu, pa ako ne krsim pravila foruma, evo kacim je. Putevima-i-dzadama-Male-Azije-i-Bliskog-istoka-by-Matija-Kujundzic.pdfYes!Trazio da kupim,ali i ovo je dobro.Stampa pa citanje.Mozda zvucim smesno,ali mi nije to taj smek dok nije na papiru.Knjiga bre!Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Novembar 17, 2017 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da tek sad vidim ovaj putopis? Zena je htela da me ubije, pola 2 do 6 jutros sam ga citao!!! Procitao ga u cugu ali nisam imao snage da ostavim komentar! Toliko je dobar putopis, da sam osecao da sam tamo! A sto sam se ismejao! Valjda vise nago za poslednjih godinu dana!!!! Sta se desava sa autorom ove teme? Dosta sam na forumu ali se nismo sretali po temama koje su moje interesovanje? Nadam se da ste svo troje (mozda sad i vise) zivi, zdravi, srecni i uspesni! Hvala vam veliko za ovo iskustvo! Odoh da pokusam negde da nadjem knjigu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Novembar 17, 2017 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da je Matija okacio online knjigu, ja sam je na sopstvenu odgovornost odstampao i putopis u obliku knjige procitao za vreme ovogodisnjeg odmora. Neverovatno lepo stivo... Pored mene naravno procitala i supruga i drug i njegova supruga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 17, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najboljih putopisa na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Novembar 17, 2017 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Putopis ovog kalibra još nisam pročita. Kompliment.Možeš se zvati sretnikom jer si doživija Siriju prije "američkog pokušaja instaliranja demokracije" u tu prekrasnu zemlju.Frend je jedne prilike razgovara sa jordanskom kraljevskim gardistom koji mu je reka da kod njih jedino policija smije voziti motore, civilima zabranjeno.Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Novembar 17, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Iskrene cestitke i hvala na putopisu. Velika je sreca imati zenu koja je odlucna i koja te prati ( moja bi posle pada rekla" ma cao" ) Jos jednom ,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...