Niksha 115 Napisano Jun 25, 2020 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima foruma! Moje ime je Nikola, imam 31 godinu, iz Beograda sam i vozim Yamahu FZ6-S 2004. godište. Nov sam u ovom svetu dvotočkaša i još uvek učim, a FZ6 je moj prvi motor. Na forumu ću se truditi da "ukradem" znanje ljudi koji imaju više iskustva od mene. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano Jun 25, 2020 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan cao i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 25, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao kolega Yamahista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Челична Кобра 6 Napisano Jun 25, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Горњи Милановац Motocikl: Тренутно немам Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао. Баш лепо изгледа Јамаха. Свака част. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...