Dvotaktol 0 Napisano Jun 19, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav manijaci, planiram da kupim XT 600 uvezen iz Austrije u fabrickom stanju, jedini problem je sto imam samo 15 godina, tezak sam oko 60kg i visok 175.Do sad sam sve vozio 2T motore koji su bili u mom vlasnistvu i nikada nisam padao sa motora,probao sam par puta od prijatelja 250ke 4t, jednom sam cak probao voziti i gsxr600 i lijepo sam se snasao. Da li je XT600 za mene pravi izbor jer bi volio napokon uzeti neki motor koji ce da me sluzi a ne da ga otvaram svaki mjesec. Da li je motor jak i tezak za mene, bez glupih odgovora molim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Problem je da sa 15 godina ne umeš da kažeš dobar dan, zovem se"xyz".A kakvo pitanje, takvi će biti i odgovori...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dvotaktol 0 Napisano Jun 19, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvini drug ali sto bi se ja sada tebi ovde predstavljao kad to nije tema razgovora, ja nisam dosao ovdje na upis u skolu nego da mi neko sa vise iskustva da neki savjet, lp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 19, 2020 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/guidelines/ Za pocetak... Neki elementarni red moze da se ispostuje, ako smo neki i manijaci, nismo divljaci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dvotaktol 0 Napisano Jun 19, 2020 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se nisam znao da se mora predstaviti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 20, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dok novi član ne pokaže osnovne elemente lepog ponašanja i elementarnu kulturu, tema će biti zaključana 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...