zec 274 Napisano Jul 20, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde su poligoni na kojima se polaze voznja motora u Beogradu? Hteo bih malo da vezbam, ali ne znam gde se nalaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jul 20, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan pa svaki poligon od neke auto skole mora da ima i za motor ... tj. osmicu i onu liniju ... Napisi gde zivis pa cemo da nadjemo neku auto skolu u tvojoj blizini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Jul 20, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo koji u Beogradu. Ne rade sve skole A kategoriju, pa zato je manje poligona koji imaju 8-cu. Ja ne znam ni jedan, pa ako neko zna da me upiti. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Jul 20, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Zeche, Znam da se jedan od poligona nalazi na parkingu bazena Koshutnjak ... Na njemu se i odvijaju ispiti vozhnje za "A" Ja cu se zaletetati ove nedelje popodne da shtrebam .. Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 4 Napisano Jul 20, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imas jos kod sportskog centra banjica znaci parking, tu je valjda poligon za as Desetka +, imas poligon sa osmicom isto na NBG od auto skole PRAVO kod Piramide cini mi se , odnosno kod zapocetog akva parka . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jul 20, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Pa bilo bi lakse da kazes gde zivis ... al dajem ti par varijanti pa koja ti je bliza poligon od Stopex-a kod novog groblja , ispod fudbalskog terena inge od Talije kod hotela Srbija u Rimskoj ulici na Banjici kod bazena ... to su poligoni za koje ja znam da imaju osmicu .... ali mislim da je najbolje da se javis nasem drugu Jasminku ... njegova auto skola se nalazi kod fontane na NBGD ... VIR se zove ... nisam bio tamo posto sam imao polozeno , ali sve drugare sam poslao tamo i nisu se pokajali ;D samo se javi Jasminku i covek ce ti pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Jul 20, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Poligon auto-škole VIR je na NBgd-u kod okretnice tramvaja7,9,11 ili autobusa 95, 73, 94... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1364 Napisano Jul 20, 2008 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ima i na parkingu ispred pionira, ali najbolji je ovaj na Banjici-nov asfalt, nema ivičnjaka na osmici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Jul 20, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno zivim na Vracaru (C. Krst) ali to nije mnogo bitno za poligon dok je u Bg-u. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Poligon auto-škole VIR je na NBgd-u kod okretnice tramvaja7,9,11 ili autobusa 95, 73, 94... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...