Jump to content

Moto Zajednica

YAMAHA TDM 850 '96

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt

Motor je u izuzetnom stanju,presao 28000,  redovno je servisiran i odrzavan, cuvan je u garazi, registrovan do maja 2009 godine. Zamenjeno ulje, filteri i svecice, nastelovani ventili i karburator. Ima Leo Vince izduvni sistem, original nonfango nosace za top case i bocne kofere i uzdignut Givi vetrobran koji pruza odlicnu zastitu od vetra na vecim brzinama. Motor je spreman za sezone i ne zahteva apsolutno nikakva ulaganja.Cena 3950 evra

post-3893-12879001259224_thumb.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1137 postova

OFFTOPIC

vidim da ljudi rokaju visoke cene za ovaj TDM,  (ne mislim na ovaj primerak nego na model motora uopste)

U cemu je fora, slicni motori cene se mnogo manje $... zasto je TDM skuplji od ostalih?

prva sa tablicama me je izasla 250, a do druge jos nisam stigo  :) trebalo bi da je oko 200 jevreja  ;)

• Svrati ponekad, 289 postova
  • Motocikl: TT600R

OFFTOPIC

vidim da ljudi rokaju visoke cene za ovaj TDM,  (ne mislim na ovaj primerak nego na model motora uopste)

U cemu je fora, slicni motori cene se mnogo manje $... zasto je TDM skuplji od ostalih?

EEEEEE pa provozaj jednom TDM u cugu 300-400km pa cu te pitati onda

EEEEEE pa provozaj jednom TDM u cugu 300-400km pa cu te pitati onda

upravo tako.........ovo je motor koji trazi da sa njim idete na duge voznje, sto ga duze vozite sve bolje ide....

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Za početak zato što još nijedna konkurentska firma (već 17 godina) nije napravila ništa slično, pa dalje...

[move]3850                            3850                              3850[/move]

Za početak zato što još nijedna konkurentska firma (već 17 godina) nije napravila ništa slično, pa dalje...

mislim da su sledeci motori bar donekle slicni, nesto sto ja gledam da uzmem sledece

2 klipa:

kawasaki er 6f

Suzuki SV 650 s

Hyosung Comet GT 650 S

4 klipa:

Suzuki bandit S

Honda hornet 600 s

yamaha fazer 600 s

• drkadzija, 1233 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza
2 klipa:

kawasaki er 6f

Suzuki SV 650 s

Hyosung Comet GT 650 S

4 klipa:

Suzuki bandit S

Honda hornet 600 s

yamaha fazer 600 s

Ni otprilike , možda na papiru ali u stvarnosti ....... veruj mi vozio sam većinu sa tvoje liste a i tdm-a .

I nije oštra cena ako je motor ok i rado bi ga kupio ali me kupac za zzr ispalio.

2 klipa:

kawasaki er 6f

Suzuki SV 650 s

Hyosung Comet GT 650 S

4 klipa:

Suzuki bandit S

Honda hornet 600 s

yamaha fazer 600 s

Ni otprilike , možda na papiru ali u stvarnosti ....... veruj mi vozio sam većinu sa tvoje liste a i tdm-a .

I nije oštra cena ako je motor ok i rado bi ga kupio ali me kupac za zzr ispalio.

OFFTOPIC

da li si vozio hyusonga i koje je misljenje o istom...

razmisljam se da uzmem  verziju iz 2005te R ili S

deluju mi ljudi generalno zadovoljni ovim motorom, a opet ne vole koreance...

• U prolazu, 63 postova

E, ovako ljudi - TDM ima samo svoju klasu dvocilindricnog rednog motora takvih gabarita koji nisu za poredjenje sa bilo kojim drugim motorom, osim slicnog BMW-a od 800 kubika. Posjedujem jednog iz `98 godine i totalno me odusevio. I poslije dvodnevnog puta oko 730 Km bio sam raspolozen istog momenta na jos jedan slican itd.  U ostalom i ovaj koji ja sad imam bice uskoro na prodaji pa ce te dobiti preciznije podatke, ali moram vam reci da ne znam kako cu se oprostiti od TDM-a, ali moram uspostaviti novu ``finansijsku konstrukciju`` pa dalje ko zna. Pozdrav svima a vjerujte da TDM sigurno ima svoju, na prvi pogled jacu cijenu, koju ce svakako opravdati ako planirate bas da putujete.

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Off topic

Honda Varadero je 1000 puta bolji motor od tdm-a i skuplji naravno i lepsi itd,itd...

tdm je na ceni jer se agregat pokazao odlican i elastican sa umerenom potrosnjom i za dalja putovanja je dosta udoban i stabilan u voznji, naravno Varadero 1000 je sve to isto samo mnogo, mnogo bolji.  :D 

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja