Abdullah100k 8 Napisano Jul 14, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Tekst iz "Gazete" (jos radim ovu stranu tako da... ocekujte update i slike) Zakucao se u “ladu” Motociklista Branko A. (31) teže je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 sati u Svetogorskoj ulici kod broja 2, kada se sudario sa putničkim automobilom. Kako saznajemo, mladić se motorom marke “aprilija” (BG 20-300) kretao Makedonskom ulicom. Na raskrsnici sa Svetogorskom ulicom ispred njega je istrčala starija gospođa. Kako bi izbegao obaranje žene, skrenuo je ulevo i direktno se zakucao u automobil marke “lada 110”, registarskih oznaka BG 660-177, inače vozilo taksi službe “Bel”. Od siline udara Branko A. je bukvalno preleteo na prednji deo taksija i udario glavom o haubu. On je u besvesnom stanju kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar. Kako saznajemo, povređeni mladić zadobio je teže povrede glave. Z. N. Update - Kako sam upravo cuo, decko je hteo da izbegne zenu koja je pretrcavala ulicu, naglo skrenuo kako bi je izbegao i udario u tu "ladu"... Fotke: P.S. Decku iskreno zelim brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, čuo sam za sudar od kolega iz Politike i prošao par minuta pre sudara.... Inače to je potpuno nenormalna raskrsnica, a komšiluk vrvi od penzosa kojima su lekovi udarili u mozak po ovoj vrućini pa istrčavaju pod točkove kao zombiji... Oprez!!! Ljudi u saobraćaju su po vrućini kao drogirani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 14, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, čuo sam za sudar od kolega iz Politike i prošao par minuta pre sudara.... Inače to je potpuno nenormalna raskrsnica, a komšiluk vrvi od penzosa kojima su lekovi udarili u mozak po ovoj vrućini pa istrčavaju pod točkove kao zombiji... Oprez!!! Ljudi u saobraćaju su po vrućini kao drogirani... Da, da, tako je! Od ove vrucine su odlepili, umalo se nisam zakucao jedno dva puta po povrtku iz Novog Sada. Vide me i... ne hebu ni 2%! A bio sam kolima, necu ni da komentarisem sta bi bilo da sam bio na motoru. P.S. Cope video sam te kod politike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan U je, motoru ništa... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jbg problem je sto u tom trenutku reagujes bez razmisljanja. a mozda bi mu bolje bilo da ju je pokupio nego ovako sto je sebe razbio. hocu da kazem da u pokusaju da tako izbegnes neku budalu mozes da ubijes sebe. i cak i da se ne ubijes ti si kriv i placas i stetu i kaznu. jer jbg taxista nije kriv sigurno.covek je samo stajao u svojoj traci neznam da li ce mu pomoci to sto je zena istrcala i sta se radi u takvim situcaijama sto se tice zakona o sabracaju tj da li mogu da te oslobode krivice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Moj poznanik je pre dosta vremena imao identičnu situaciju kada je da bi izbegao pešaka napravio sudar. Posle je na sudu ispalo da je namerno izazvao nesreću. Naravoučenije - udri pešaka, da posle ne bi bila veća šteta. Još jedan off - takodje se sećam sudara u Kaludjerici, koji sam nažalost i slikao, kada je vozač automobila vozeći prebrzo pokušao da zakoči ne bi li izbegao zadnji deo autobusa i ne slupa svoj auto (golf od 1000-2000 evra), pa je skrenuo na trotoar i pokupio ženu sa decom :o :o :o Užas !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa na to sam i mislio jbg ali u toj situaciji nema vremena za razmisljanje i mislim da ce svako refleksno regaovati i pokusati da izbegne udar u coveka na ulici i time dovede sebe u jos vecu opasnost i po zdravlje i po novcanik :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan jbg problem je sto u tom trenutku reagujes bez razmisljanja. a mozda bi mu bolje bilo da ju je pokupio nego ovako sto je sebe razbio. hocu da kazem da u pokusaju da tako izbegnes neku budalu mozes da ubijes sebe. i cak i da se ne ubijes ti si kriv i placas i stetu i kaznu. jer jbg taxista nije kriv sigurno.covek je samo stajao u svojoj traci neznam da li ce mu pomoci to sto je zena istrcala i sta se radi u takvim situcaijama sto se tice zakona o sabracaju tj da li mogu da te oslobode krivice Na zalost neko uvek mora da plati racune, a kad krivac utekne onda se trazi zrtveni jarac.....predpostavljma da je matora bila preokupirana problemima licne prirode i da je bezeci da je smrt ne uhvati i ne otrgne od devojacke mladosti u 85-oj godini nije ni primetila da se zbog nje i oko nje rusi citav svet i stradaju nevine duse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Jul 16, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost neko uvek mora da plati racune, a kad krivac utekne onda se trazi zrtveni jarac.....predpostavljma da je matora bila preokupirana problemima licne prirode i da je bezeci da je smrt ne uhvati i ne otrgne od devojacke mladosti u 85-oj godini nije ni primetila da se zbog nje i oko nje rusi citav svet i stradaju nevine duse dubokoumno burazeru, dubokoumno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...