Jump to content

Moto Zajednica

Sudar u Svetogorskoj 14.07.2008

Recommended Posts

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Tekst iz "Gazete" (jos radim ovu stranu tako da... ocekujte update i slike)

Za­ku­cao se u “la­du”

Mo­to­ci­kli­sta Bran­ko A. (31) te­že je po­vre­đen u sao­bra­ća­j­noj ne­sre­ći ko­ja se do­go­di­la si­noć oko 20 sa­ti u Sve­to­go­r­skoj uli­ci kod bro­ja 2, ka­da se su­da­rio sa pu­t­ni­č­kim au­to­mo­bi­lom.

Ka­ko sa­zna­je­mo, mla­dić se mo­to­rom ma­r­ke “apri­li­ja” (BG 20-300) kre­tao Ma­ke­do­n­skom uli­com. Na ra­skr­sni­ci sa Sve­to­go­r­skom uli­com ispred nje­ga je istr­ča­la sta­ri­ja go­spo­đa. Ka­ko bi izbe­gao oba­ra­nje že­ne, skre­nuo je ule­vo i di­re­k­t­no se za­ku­cao u au­to­mo­bil ma­r­ke “la­da 110”, re­gi­sta­r­skih ozna­ka BG 660-177, ina­če vo­zi­lo ta­k­si slu­žbe “Bel”.

Od si­li­ne uda­ra Bran­ko A. je bu­kval­no pre­le­teo na pred­nji deo ta­k­si­ja i uda­rio gla­vom o hau­bu. On je u be­sve­snom sta­nju ko­li­ma Hi­t­ne po­mo­ći pre­ve­zen u Ur­gen­t­ni cen­tar.

Ka­ko sa­zna­je­mo, po­vre­đe­ni mla­dić za­do­bio je te­že po­vre­de gla­ve.

Z. N.

Update - Kako sam upravo cuo, decko je hteo da izbegne zenu koja je pretrcavala ulicu, naglo skrenuo kako bi je izbegao i udario u tu "ladu"...

Fotke:

XQ7Wg_saobracajkasvetogorska1ny8.th.jpg

1v3pP_saobracajkasvetogorska2eu0.th.jpg

0ueBV_saobracajkasvetogorska3mz7.th.jpg

404.jpg

u0zLk_saobracajkasvetogorska5hg4.th.jpg

P.S. Decku iskreno zelim brz oporavak!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Auuu, čuo sam za sudar od kolega iz Politike i prošao par minuta pre sudara....  Inače to je potpuno nenormalna raskrsnica, a komšiluk vrvi od penzosa kojima su lekovi udarili u mozak po ovoj vrućini pa istrčavaju pod točkove kao zombiji...

Oprez!!! Ljudi u saobraćaju su po vrućini kao drogirani...

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Auuu, čuo sam za sudar od kolega iz Politike i prošao par minuta pre sudara....  Inače to je potpuno nenormalna raskrsnica, a komšiluk vrvi od penzosa kojima su lekovi udarili u mozak po ovoj vrućini pa istrčavaju pod točkove kao zombiji...

Oprez!!! Ljudi u saobraćaju su po vrućini kao drogirani...

Da, da, tako je! Od ove vrucine su odlepili, umalo se nisam zakucao jedno dva puta po povrtku iz Novog Sada. Vide me i... ne hebu ni 2%!  >:(  A bio sam kolima, necu ni da komentarisem sta bi bilo da sam bio na motoru.

P.S. Cope video sam te kod politike  ;)

• Drug član, 1392 postova

jbg problem je sto u tom trenutku reagujes bez razmisljanja.

a mozda bi mu bolje bilo da ju je pokupio nego ovako sto je sebe razbio.

hocu da kazem da u pokusaju da tako izbegnes neku budalu mozes da ubijes sebe.

i cak i da se ne ubijes ti si kriv i placas i stetu i kaznu.

jer jbg taxista nije kriv sigurno.covek je samo stajao u svojoj traci

neznam da li ce mu pomoci to sto je zena istrcala i sta se radi u takvim situcaijama sto se tice zakona o sabracaju tj da li mogu da te oslobode krivice

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Moj poznanik je pre dosta vremena imao identičnu situaciju kada je da bi izbegao pešaka napravio sudar. Posle je na sudu ispalo da je namerno izazvao nesreću.

Naravoučenije - udri pešaka, da posle ne bi bila veća šteta.

Još jedan off - takodje se sećam sudara u Kaludjerici, koji sam nažalost i slikao, kada je vozač automobila vozeći prebrzo pokušao da zakoči ne bi li izbegao zadnji deo autobusa i ne slupa svoj auto (golf od 1000-2000 evra), pa je skrenuo na trotoar i pokupio ženu sa decom  :o :o :o Užas !!!

• Drug član, 1392 postova

Pa na to sam i mislio jbg

ali u toj situaciji nema vremena za razmisljanje i mislim da ce svako refleksno regaovati i pokusati da izbegne udar u coveka na ulici i time dovede sebe u jos vecu opasnost i po zdravlje i po novcanik  :-\

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

jbg problem je sto u tom trenutku reagujes bez razmisljanja.

a mozda bi mu bolje bilo da ju je pokupio nego ovako sto je sebe razbio.

hocu da kazem da u pokusaju da tako izbegnes neku budalu mozes da ubijes sebe.

i cak i da se ne ubijes ti si kriv i placas i stetu i kaznu.

jer jbg taxista nije kriv sigurno.covek je samo stajao u svojoj traci

neznam da li ce mu pomoci to sto je zena istrcala i sta se radi u takvim situcaijama sto se tice zakona o sabracaju tj da li mogu da te oslobode krivice

Na zalost neko uvek mora da plati racune, a kad krivac utekne onda se trazi zrtveni jarac.....predpostavljma da je matora bila preokupirana problemima licne prirode i da je bezeci da je smrt ne uhvati i ne otrgne od devojacke mladosti u 85-oj godini nije ni primetila da se zbog nje i oko nje rusi citav svet i stradaju nevine duse ::)

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: TDM 4tx

Na zalost neko uvek mora da plati racune, a kad krivac utekne onda se trazi zrtveni jarac.....predpostavljma da je matora bila preokupirana problemima licne prirode i da je bezeci da je smrt ne uhvati i ne otrgne od devojacke mladosti u 85-oj godini nije ni primetila da se zbog nje i oko nje rusi citav svet i stradaju nevine duse ::)

dubokoumno burazeru, dubokoumno :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja