r_faruk 43 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Prosle godine sam uzeo kacigu Scorpion exo tech. Kaciga ima dva vizira, onaj glavni providni i onaj koji je ispod, tamni. Eh ja bih da je ovaj drugi vizir, tamni, jos tamniji. Postoji li mogucnost da se to uradi ili da narucujem drugi vizir? Kakva su Vasa iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Jun 2, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da se uzme drugi tamni vizir umesto providnog, bar za skorpion to nije problem. Ovde u Srbiji je " maxmoment", uvoznik i zavrsio bi lagano, a u Bosni vec nzm. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da da, kontaktirao sam maxmoment, kazu da nema tamniji vizir od onoga koji je vec ugradjen. Mozda imaju neke folije koje se mogu nalijepiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roli 8 Napisano Decembar 17, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruska banja Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan On 2.6.2020. at 9:36, r_faruk je napisao: Pozdrav ljudi, Prosle godine sam uzeo kacigu Scorpion exo tech. Kaciga ima dva vizira, onaj glavni providni i onaj koji je ispod, tamni. Eh ja bih da je ovaj drugi vizir, tamni, jos tamniji. Postoji li mogucnost da se to uradi ili da narucujem drugi vizir? Kakva su Vasa iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roli 8 Napisano Decembar 17, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruska banja Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Pozz. Da li si zadovoljan sa njom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Decembar 17, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, roli said: Pozz. Da li si zadovoljan sa njom. Da, prezadovoljan. Malo je teska 1700g, ali je jako udobna, spuzve i svi ostali materijali unutar kacige su jako ugodni na koži. Nikada ne vozim sa otvorenom kacigom (jet), uvijek vozim kao full face, ali je jako ugodno kada sidjes s motora, lijepo otvoris "poklopac" i nista ti ne smeta, parkiras se.... Vizir je velik, pregledan. Jedino bih volio da je ovaj unutrasnji vizir tamniji, ali nema. Ovaj je najtamniji. Imas i otvore za zvucnike unutar kacige, tako da mozes i komunikaciju ugraditi (nisam jos dosao u tu fazu) Presao sam 10 hiljada km s ovom kacigom i nisam se pokajao. Platio sam je oko 320 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roli 8 Napisano Decembar 17, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruska banja Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug . Bas si mi pomogao da se odlučim za kupovinu . Kod nas je u Maxmoment moto trenutno na popustu oko 240e. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Decembar 17, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da, ja sam je uzeo u Amsterdamu, mislim da je tek izasla tada kad sam kupovao pa odatle i ta cijena (bila je 350e, ali sam kupio dosta opreme pa su mi dali popust). Ako ti odgovara kaciga obliku glave, samo naprijed 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 5, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se kupi folija lako se i lepi ali ne znam ima li prostora kada nalepis da se uvuce taj drugi vizir u svoje leziste.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Februar 3, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/17/2020 at 7:51 PM, roli said: Pozz. Da li si zadovoljan sa njom. Jos jedan zadovoljan korisnik Scorpion Exo, da potvrdim sve sto je r_faruk rekao, i da dodam jos da je ventilacija odlicna, ima podesivi otvor na bradi i dva na temenu glave, ako vozim bez potkape nije mi se desilo ikada da budem znojav na glavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...