LuckyVladano 5073 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, treba mi za cerku (citaj nesto potpuno ispravno) skuter do 50 ccm - ima samo B kategoriju. Verovatno je osudjena na nekog kineza, jer je budzet otprilike 300-600 eu, mada smo videli i KEEWAY-e za te pare. Ne treba joj budzen, friziran, nitro-pogonjen skuter itd bez pola plastika. Treba joj obicno, pristojno, sto novije skuterce koje ce je prevesti 20-ak km dnevno po gradu i koje nece provoditi vise vremena kod majstora nego kod nje. Sve znam - i da su kinezi sr...e, i da su japanci bolji, kvalitetniji... Ne mucite se. Ako neko ima nesto viska, bio bi mu zahvalan da mi se javi na 061 255 6550 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 1, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja kimka 2t teram po gradu evo 10ta godina. Samo kais i rolnice menjam. Srecna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 4, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 4, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno skuterce 2018-o. Sutra slicice i detalji. Za sada samo ova: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3747 Napisano Jun 5, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan To je nesto sto lici na kymco agility Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 5, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne lici, ali je manji pa cerka lakse dohvata zemlju, 4T je pa ne mora da pazi na mesavinu, noviji je (2018-o), ima koferce za razliku od Agility-ja... Cak je cerka dobila i neku jet kacigu XXL. Longjiu Desire 50, 2018-o, 4T, presao oko 2500km, nije vozila baba nego trenutna trudnica. Registrovan do sledeceg aprila. Ima po koju ogrebotinu, ali nece na izlozbu. Probao sam ga danas prilikom primopredaje i smejao sam se kao lud svih stotinak metara Ljudi moji, kako su ti skuteri nestabilni ! Pa kako uspevate da ih vozite ??? Kao da sam seo na unukin bicikl Prodavac (muz) mi odmah rekao cenu ispod koje ga ne da (450eu), meni odgovaralo, samo da je takav kako kaze. Dosli predvece, upalili (radi kao singerica), sin probao, sve OK, dogovoreno ! Covek mi na poverenje dao sve papire od skutera da prenoce kod mene. Ujutru se nasli sa drugarom na koga se vodi, zavrsili kod notara, ja posle odneo Losmi Capo-u da mi zavrsi uplatnice, uzeli motor i sad jos samo da cerka licno ode u Ljermontovu da preda za saobracajnu. Zadovoljni svi, i prodavci i kupci - bas kako treba da bude. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 6, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja slika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Jun 6, 2020 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobio je i roze pištalicu za migavce i sad je tip top 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 6, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mislice ljudi da ide gradjevinska masina, a ne trotinet 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...