kamikaza 61 Napisano Jul 13, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc oko 23.45 na Ibarskoj magistrali u mestu Zupanjac kod Lazarevca dogodila se jos jedna saobracajna nesreca u kojoj je po obicaju motorista tesko povredjen. Decko se zove Lekic Nebojsa 1981g.iz Lazarevca i zadobio je prelom obadve sake,jedan otvoren i veliku razderotinu po licu i vratu koju mu je deo polomljene kacige napravio. Udes je izazvao PIJANIi vozac lade samare koji je skretao u svoje dvoriste ne videvsi da mu motor dolazi u susret. Od motora nije ostalo nista a vidite kakva mu je i kaciga.Ja sam sa svojom ekipom decku skinuo kacigu ''po propisu''( o tome sam pisao ) i odvezao do urgentnog centra. Nadam se da ce momak brzo da se oporavi i izaci iz bolnice. SVE U SVEMU DA NIJE IMAO KACIGU NA GLAVI KO ZNA KAKO BI SE SVE OVO ZAVRSILO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za pružanje pomoći. Kaciga izgleda užasno... Javljaj dalje kako je dečku. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 13, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Oh My God! Pijana dileja za volanom zamalo da oduzme decku zivot... joj kako bi voleo da ga posalju na robiju... Kacigu ne bih ni da kometarisem, slika dovoljno govori. Svaka cast tebi i ekipi! Decku zelim brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Jul 13, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za pomoc,jos uvek ima dobrih ljudi a njemu zelim brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6511 Napisano Jul 13, 2008 Enduraš, 6434 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je ovod kaciga, jel to neki kinez ? Da li je moguce da se ovako raspukne kvalitetna kaciga ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bitno da je kaciga odradila svoje... a te pijane vozace bih sve u corku....na duze vreme.. samo da se decko oporavi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jul 13, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan HVALA drugari na recima hvale, ja sam samo radio svoj posao, za one koji ne znaju ja radim 12godina u hitnoj pomoci u Lazarevcu i nagledao sam se svakojakih cuda i nesreca a sto se tice ove kacige nije neka kvalitetna ali je i ona kakva takva decku mnogo pomogla da ne kazem spasila zivot. Ostace mu gadan oziljak od nekih 8cm na licu al bitno da je izvukao zivu glavu. O vozacu automobila (1955god.) ne zelim ni da komentarisem jer sam mu nocas na licu mesta svasta izgovorio. Gadan i nekulturan smo mi narod ljudi moji to je sve sto cu vam reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Samo da decku bude dobro i da se brzo oporavi.Svakako je vazno da je nosio kacigu i da mu je ona spasla zivot, a sada estetska hirurgija cuda radi, mozda mu lepo i oziljak posle nekog vremena sredi. Pijanim vozacima je mesto na robiji onoj najtezoj, svakako i oduzimanje dozvole za ceo zivot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan fala nebesima sto si naleteo na decka, svaka cast za plemeniti gest, a decko ce vec da se zahvaljuje kacigi i tebi a pijanu budalu bih odmah na vesala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Jul 14, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Nek se decko brzo oporavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 4 Napisano Jul 14, 2008 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kakva corka za pijane vozace, dvojicu na kolac da se suse jedno mesec dana, pa da vidim ko ce posle da sedne za volan pijan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ovakav prizor se retko vidja strasno samo da decku bude bolje i da nam bude ziv i zdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Jul 16, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan :o Ma samo da se oporavi mladic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Octobar 2, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Decko je koliko toliko dobro, saznao sam da je imao tri operacije ruku (podlaktice) i da mu predstoji jos jedna. Ne mogu da mu srede lekari ruke nikako, teske prelome je zadobio u udesu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Dechku zhelim brz oporavak... A kaciga :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Octobar 3, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da će se momak izvući. Želim mu brz i potpun oporavak. Ovo treba da je opomena svima nama PRVO KACIGA NA GLAVU PA ONDA KLJUČ U BRAVU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...