ljac 0 Napisano Jul 11, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo o cemu se radi,imam yamahu nuovo ,koja ima aluminiumske zicane felne ,velicine 80/90/16 . Da li neko zna majsora u Beogradu ,koji se bavi popravkom takvih? Voleo bih da napomenem da sam bio kod par majstora za bicikle koji su me sa vrata odkacili, recima ili da ne mogu oni to da centriraju ili da nemaju zice te velicine (15 cm) ... Molim vas za savet !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A šta ti se konkretno pokvarilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljac 0 Napisano Jul 11, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slomile su mi se 3 zice,ali problem je sto niko nema tu duzinu,pa bi mi trebao neko ,ko bi skratio neke duze i balansirao mi tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ih skratis? Zice imaju na kraju navoj,jedino da narazes posle nov,ali ti ne bih savetovao,bolje trazi nove.Meni je pukla jedna i nasao sam kod jednog drugara od nekog krosa pa sam je ubudzio sam,a posle za balansiranje kod vulkanizera sa skinutim tockom. Ako su ti otisle 3,to je vec muka i treba ih pravilno zategnuti i iskontrolisati ceo tocak, atu vec treba majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ih skratis? Zice imaju na kraju navoj,jedino da narazes posle nov,ali ti ne bih savetovao,bolje trazi nove.Meni je pukla jedna i nasao sam kod jednog drugara od nekog krosa pa sam je ubudzio sam,a posle za balansiranje kod vulkanizera sa skinutim tockom. Ako su ti otisle 3,to je vec muka i treba ih pravilno zategnuti i iskontrolisati ceo tocak, atu vec treba majstor. Ne obraćaj pažnju na veličinu felne. Bitna je samo dužine žice, debljina žice i ugao pod kojim pečurka stoji (0, 45,90 stepeni). Nemožeš da je skratiš sa stane navoja, pošto je navoj stariji ud žice (npr ako je žica 2,5mm navoj je 3mm kako bi nipl mogao da prodje preko). Moja preporuka je da nadješ žicu iste debljine i skratiš je sa strane pečurke pa naknadno da napraviš pečurku ( Alat nije komplikovan, zagreješ brenerom, omlatiš čekićem i to je to), naknadno cinkuješ ili hromiraš, i kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljac 0 Napisano Jul 11, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vam javim da sam se snasao,deda Spasoje ( bez smeha, molim ) iz Dobanovaca mi je skratio i balansirao ... jedino jos nisam stavio na motor ,ali izgleda skroz ok .. Hvala svima !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bez starca nema udarca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...