qwerty12345 64 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Koja firma se bavi prevozom motora u slučaju kvara na putu? Na primer, živim u Beogradu, motorom sam negde u Srbiji, motor se pokvari, treba mi hitan prevoz motora do kuće. Dakle, ne prevoz za dan ili dva nego što pre. Postoji li neko moto osiguranje ili tako nešto? I kolika je cena? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2629 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo već jednu ovakvu temu: Istina, reč je o Evropi, ali manje više svi koji imaju pakete za Evropu imaju i neki paket samo za Srbiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8109 Napisano Maj 26, 2020 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom su auto-šlep (privatnici). AMSS se ne bavi prevozom motora. Inaće cene se kreću od 50 centi pa do 1€ po km. koliko precene da mogu da te ošajdare. Preporuka da imaš već nekoga na koga se možeš da osloniš za nedaj Bože. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam VOZZi firmu koja nudi osiguranje za šlep. Deluje dobra opcija. 2500 dinara za godišnju članarinu mi je OK. Pitanje je koliko su pouzdani. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2629 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Vozzi je više puta pomenut ovde na forumu, pa pretraži malo, sigurno je neko podelio svoje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јесте, Стефан. Чудио се како су тако брзо успели све да обаве. Хвали их на сва уста. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8587 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 1867 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, to je tema koju je Vasa postavio. Tamo ima više od samo mog iskustva, svi koji su imali potrebu za ovim, prošli su dobro sa Vozzi.Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...