zekazmaj 16 Napisano Jul 10, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji je PN ni da li sam dobro napisao. Uglavnom treba mi stap na kome se nalaze 4x srafova koji sa plocicom drze osovinu prednjeg tocka. Naime jedan je pukao. Mozda moze da ide i sa tri pouzdano ali ja bi da menjam da ne ostanem bez tocka uz put P.S. Cini mi se da su na svim afrikama kao i TA iste viljuske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Da, desni je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, ako mislis na ovo sa slike, onda za to ti ne treba druga viljuska. To na TA nije sraf nego brezon. Izvadis ostatak u bilo kom auto servisu, i samo zamenis novim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jul 10, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druže, zaboravi tu priču i plati mi pivo upravo sam ti uštedeo novce, taj šraf koji ti se zalomio je štaf koji se može odvrnuti iz viljuške i lepo ga zameniš novim, na mojoj afrivi sam imao identičnu situaciju i jednostavno sam uzeo velika vodoinstalaterska klešta naprskao vd-om šraf i polako mic po mic odvrnuo šraf, kupio u gvožđari drugi odsekao mu glavu i navrnuo mativu, i mirka bačka banat i ostali delovi... Dok ja otkucam Joseph mi popio pivo, :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jul 10, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Imate obojica pivo! Ili sta god:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...