VIRGO 364 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozz drustvo imam problem sa komunikatorom...tj jedan od zvucnika ne radi... sam uredjaj radi dobro...nikakvih problema nema...ali nemam zvuk na obe strane da li je otisao zvucnik ili ima prekid u dzeku...kablu ... ne znam ali bi znacio neki savet....neki elektronicar... laicki mislim da to moze srediti bilo ko ko radi sa audio tehnikom... neki predlog? savet? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5767 Napisano Maj 23, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dođi da vidimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi slike ,model,....da vidimo o kojoj se komunikaciji radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 364 Napisano Maj 23, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sena smh5... Prost model...ogranicenih mogucnosti....al radi dobro... Neki kontakt...ili zvucnik...ili prekid kablića.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 364 Napisano Maj 24, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prekid u kabliću....resenoo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...