Danijel123 2 Napisano Maj 22, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Shwnke fs 151 Prijavi odgovor kao problematičan Misljenje o motoru PEDA XT 250R Da li vredi kupovati, hvala vam... (Ja sam stari clan, bio sam zaboravio lozinku i gmail, sad sam povratio nalog) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 243 Napisano Maj 23, 2020 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Misljenje je da je lep motor Nemam licno iskustvo (a ni generalno neko iskustvo) ali po onome sto sam video na netu Peda ne vazi za neki pouzdani brend. Istina da na novi motor imas garanciju od par godina ali ako ce se stalno nesto kvariti motor ce ti biti vise u servisu nego na putu. Mozda nece da te kosta love ali zivaca i vremena svakako hoce. Na kraju krajeva cena govori dovoljno. Ovakvi motori nekih renomiranih brendova kostaju i po 2-3x vise tako da koliko para toliko muzike. Naravno sve ovo uzmi sa rezervom jer niti sam posedovao niti ikada vozio bilo sta iz Peda asortimana i ovo misljenje je iskljucivo zasnovano na informacijama koje sam nasao na netu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel123 2 Napisano Septembar 13, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Shwnke fs 151 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, nisam odma odgovorio, jer sam bio u haosu i trazi drugi motor.. nasao sam skuter od 151 kubik ima 7kw i 0,6 mase, ja imam A2 dozvolu, da li ce mi saobracajci praviti problem ako busem vozi taj motor a svakako hocu, jer za drugi para nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...