zozon 6 Napisano Jul 8, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugaru Aleksandru je na glanc novom Transalpu, '91 godiste, riknuo pinjon od kilometraze. Potreban nam je deo, zupcanik kog pogoni tocak, ili savet gde to ima da se kupi. Ako neko zna i hoce da pomogne bicemo zahvalni i naravno Aleksandar ce da vodi na pivo ;D ;D ;D Ajmo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ti pomoci sa informacijama, i naravno Aleksandar moze da nas vodina na pivo kasnije... ;D ;D ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7701.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14553.0 Srecno! Trebace mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jozef. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen, otisao covek u Centar S, "dobar dan"-"dobar dan"..."jel imate..."-"imamo" i gotovo! Hvala za pomoc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 11, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen, otisao covek u Centar S, "dobar dan"-"dobar dan"..."jel imate..."-"imamo" i gotovo! Hvala za pomoc! Neverovatno! Koliko im je kostao zupcanik?? Mozda skoknem i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen, otisao covek u Centar S, "dobar dan"-"dobar dan"..."jel imate..."-"imamo" i gotovo! Hvala za pomoc! Neverovatno! Koliko im je kostao zupcanik?? Mozda skoknem i ja! I mene zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 11, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto... Imaju li oni servis gde ce mi zameniti taj zupcanik i dati garanciju da ce to da RADI? Znaci, da provere ceo pinjon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...