termogedzo 57 Napisano Jul 7, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Menjam Yamahu XTZ750 Super Tenere za drugi motocikl. U obzir dolaze: Yamaha XT600(od ’90) , Yamaha XT660, Yamaha TDM850, Honda TA 600, Honda AT 650-750. Tamo gde dogovorena vrednost nije jednaka, u obzir dolazi i manja doplata sa moje strane ili obrnuto. Šta nudim: ST je kod mene od 2002. godine, kupio sam je u Kuli, farbanu u sadašnju boju. Motor je napravljen za australijsko tržište o čemu svedoče pločice na ramu, a prva registracija je 1991. godine, Lazarevac. O ulaganjima od pre par godina nema smisla govoriti, budući da se radi o tehničkom održavanju, a evo šta je uloženo u poslednjih godinu dana: Kompletno nova struja, HI Power regler + HI Power alternator, kupljeno na http://www.electrexworld.co.uk/ Ispostavilo se da je stari alternator ispravan, te ga dajem kao rezervni deo Novi prednji diskovi, nove pločice (Nissin), zamenjeno pre 1500km Zamenjene zadnje pločice (Lucas) Stavljeni nosači Five Stars za bočne kofere, inače uz motor ide topcase Givi 42l Zamenjen filter vazduha Zamenjene poluge kvačila i prednje kočnice Presvučeno sedište, budući da je starom mačka presudila Nakon registracije jun 2008, zamenjeno ulje, sipano Ipone 15.5 + filter ulja + montiran šraf kartera sa magnetom Stanje oklopa: Plastike izgrebane na nekoliko mesta, i na levoj i na desnoj strani. Na desnoj strani pukla farba, napominjem opet – motor sam kupio farban a vidi se da nisam ulagao u estetiku. Vizir napukao, ali je kompletan. Farovi, stopaljka, migavci - ok. Stanje rama: ram kod Super Tenere je sklon pucanju sa leve i desne strane, bočno ispod mesta gde sedi vozač. Pošto nisam znao ko je i kako vozio motor, urađena su preventivna ojačanja. Posle varenja, motor je oteran na proveru kompletne ciklistike. Tom prilikom je zamenjen i ležaj prednje viljuške. Stanje lanaca i lančanika: OK Stanje guma: Metzeler Tourance, OK Stanje motora: 2006. godine je ugrađen motor od TDM850, ’93 godište. Mašina je kupljena legalno, uvezena, i upisana u saobraćajnu dozvolu. Pali, radi, ide. Retko, posle dužeg stajanja, pri hladnom startu se desi da zadimi belim dimom, koji nestaje posle 30ak sekundi. Majstor reče da je neka gumica od ventila propala, pa se zaostalo ulje slije iz glave. Kupljene su nove gumice, ali nisu montirane, ali ih dajem uz motor. Imam i manometar za merenje kompresije, te se može utvrditi činjenično stanje. Na terasi mi stoji ispravna mašina od XTZ750 koju sam izvadio, a koju sam namerio za rezervne delove. Mašine TDM XTZ se razlikuju u prečniku klipa, klipnjačama i radilici. Ostalo je isto. Ukoliko dobijem dobru ponudu, spreman sam da dam i rezervnu mašinu u kompletu. Na satu 55000 km. Registracija do 6.2009., ja sam vlasnik. Cena 1700 Ponude šaljite na termogedzo@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e vala svaka cast za oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 7, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kolko to u kes parama ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Jul 7, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan kolko to u kes parama ??? ??? ??? Nema kes, samo zamena! ;D Zamena za pare doduse moze, sa sve rezervnom masinom za 2200 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam dvaput prokomentarisao oglas koji nisam ja postavio, ali ovaj moram. Iz prostog razloga, sto sam procitao mozda 2-3 ovako kompletna. Svaka cast i srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio XTZ750 to je odlican motor,jos odrzavan,ko ga kupi nece se pokajati.Srecno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Jul 12, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje, moze zamena i za KLE pe'sto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Avgust 22, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena, 1800 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Septembar 4, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan A sad je cena 1700! Ponude i dalje na termogedzo@gmail.com, i zamene dolaze u obzir. Al samo enduro. I samo 4T. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Septembar 4, 2008 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me kako ide tenere sa tdm masinom, moze li se porediti ubrzanje, putna i max brzina sa tm-om ? Kako se ponasa motor u odnosu na originalnu masinu ? I najvaznije, da li u saobracajnoj stoji 850 cc ? (odgovor moze na PP ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Septembar 29, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...