Makedonac 1 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan evo ja sam otvorio novu temu kod " Putovanja " za rally http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23896.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem ekstra smo se proveli organizacija je malo popustila kao sto kaze Redoran ali sve u svemu snasli smo se sami,sve pohvale nasem drugu Zokiju Makedoncu covek se zalozio za nas kao da smo mu rod rodjeni prosto neznam kako da mu se oduzim. U povratku smo ja i Pablo izmenili rutu pa smo malo drajvali po Albaniji sto je dodatno ulepsalo putovanje sve u svemu prelepih 2150km. Vidimo se sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...