Jump to content

Moto Zajednica

Motorom do Splita – PUTOPIS

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

evo da se i ja javim kad vidim da me toliko spominjete  ;D

najprije pozdravljan vuka i lazara i cestitan na stvarno lipom putovanju. drago mi je da san vam moga pomoć koliko-toliko u njegovoj realizaciji. i veliki pozdrav Yomanu i Željku (banditkg). siguran san da se uskoro vidimo na vasem terenu  ;)

sta drugo rec. ekipa super bila, stvarno su gustali i potrudija san se da im u ono malo vrimena sta su bili u splitu pokazen najvise od grada. nadan se da smo sa ovih par druzenja udrili dobre temelje za buduce "gostovanje" ekipe sa ovoga foruma u splitu i nas u beogradu, di se sigurno uskoro vidimo.

pozdrav svima

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 12 postova

Odličan đir kad ovako gledam slije  stvrno koji put neznamo šta imamo.Nadam se da Vam je boravak bio ugodan,vidim po putopisu da nemate zamjerki na naše gostoprimstvo tako da iduće lito znate di možete ostavit motore i mirno otić na more.

Žao mi je šta Vas nisam moga ispratit ali Grobnik se potrefio u tom trenutku  tako da......Zato je Goran odradio "ODLAZAK" ma kažu da radimo u tandemo ka Švicarski sat  ;D ;D

Još jednom pozdrav Jovani, Vuku i Lazaru i vidimo se dogodine zar ne...

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

...Čoveče, ja ću proći veliki deo stare Juge i to na motoru! Za nas mlađe generacije, Juga je pojam za nešto što je bilo i više nikada neće biti... Nismo letovali po Hrvatskoj, niti smo išli do Trsta na kafu i po cipele kad god nam dune... Za nas je Juga samo priča naših roditelja, rodbine, ili po koje televizijske emisije na tu temu.

Zakaruse super  ti je putopis.  :)

Bas mi je drago da ste se lepo proveli i da ste odusevljeni vidjenim. Jos mnogo toga ima da ponudi 'Stara Juga'. Koliko od prirodnih lepota, toliko i od dobrih ljudi.  Pozdrav za drugare iz Splita.  ;)

• U prolazu, 45 postova

Oduvek sam želeo da vidim Trebinje. Drugar mi je od malih nogu pričao o njemu, a sada znam i zašto. Prelep grad! Žao mi je što nismo imali više vremena, morala se pojesti „Petica“! Samo da napomenem da smo u Trebinje stigli u 8 ujutru a ćevabdžinica je bila puna mušterija koju su uveliko jeli repete!

Nije sto sam iz Trbinja al stvarno je preljepo

mislim grad,,,ali za zivot je malo smor

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja