Petkoo 0 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Obrenovac Motocikl: Ninja 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam uvezen motor sa svom dokumentacijom i sada sledi pregled amss i registracija pa imam par nedoumica... 1. Motor je uvezen bez auspuha pa me zanima da li mogu da stavim bilo koji auspuh jer sam cuo da hoce da smaraju u Amss-u za neku homologaciju? 2.motor nema ni 1 nalepnicu,mozda ce im i to zasmetati? 3. Na kojoj lokaciji vrse pregled, koliko kosta i koliko dugo se ceka potvrda? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Maj 11, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan sve sto te zanima vrlo lako i brzo mozes da nadjes na googlu. Pregled se radi u krnjaci,CMV. Cenu imas na njihovom sajtu. Niko ne moze da ti kaze da li ce biti problema sto nemas nalepnice,mozda te puste a mozda i ne. Auspuh za pregled mora biti originalan. Potvrda se ceka 5 dana Promasio si mesto za ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...