Ivan442 2 Napisano Maj 10, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Piaggio typhoon Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zanima me da li se ovaj motor moze prevesti i dobiti sva domaca dokumenta za njega. Motocikli : piaggio typhoon 49cc 2.1kw ocarinjen+poklon 10.05.2020 - ID 94853462 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM skuter na prodaju u voznom stanju ocarinjen 2017 g ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Po onome sto pise u oglasu, treba ti jos Uverenje o ispitavanju vozila koje izdaje agencija za bezbednost saobracaja, i onda mozes da ga registrujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan442 2 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Piaggio typhoon Prijavi odgovor kao problematičan da li mogu da izvadim ja to uverenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Mozes, prodavac da je hteo da uradi verovatno bi uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Maj 11, 2020 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je i probao, al nije dobio, pa uvalio ovom. Zasto bi mu inace stajao tako 3 godine. Mani se ovakvih oglasa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Tajfun se prodavao i u srbiji. Malo je nejasno što ne bi dobio atest amss a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ta žuta boja mi sumnjiva Dobar motoric, vozio ga na Kritu. Treba pitati prodavca na KP za dodatna objasnjenja. Ono sto je dobro, prodavac ima dobre ocene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Maj 11, 2020 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih sa 2,1 i 3,7 kw, obzirom da je iz CH moguce da su tih 2,1 kw redukovani za njihovo trziste, onda od uverenja nema nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan442 2 Napisano Maj 12, 2020 U prolazu, 13 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Piaggio typhoon Prijavi odgovor kao problematičan kupljen je motor ima sve ove papire od carine i toga mislim da ce moci da se registruje jer je prethodni vlasnik na moj zahtev proverio u amss dal moze a i ja sam zvao speditera, hvala vam svima na odgovorima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...