rusic 261 Napisano Jul 4, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan prodjoh pre neki dan kroz Split i videh pored puta gomilu aprilija pa sam morao da svratim... prvi put sam video Dorsoduro uzhivo i definitivno sam zaljubljen evo i slika: PS nisam znao u koju temu da "metnem" slike jer ima par motora pa sam otvorio novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan qq.....mogu da zamislim kako sad sanjash aprilie Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku Dorsodura sa strane, ako imas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan uh dorsoduro... i vlazni snovi... uh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10223 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 4531 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan vozio Shiver i mogu da vma kazme da sam odusevljen motorm,e sada nisam siguran kako da se odlucim izmedju Street Triple 675 ili Shiver 750 ako bi morao da kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jul 4, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku Dorsodura sa strane, ako imas? jbg... nishta bolje od one druge... stajali su motori jako blizu pa nisam mogao da se zavlachim previshe... uglavnom, dorsoduro je ispod 9000€ kod njih... dinar po dinar... dva dinara.. i tako redom dok ne skupim dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...