Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima!

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Pre svega želim da pozdravim sve kolege sa foruma, zovem se Marko, imam 25 godina i iz Kragujevca sam, nov sam na forumu pa se nadam da ću ovde moći najbolje da se posavetujem oko održavanja i kupovine motora. Trenutno vozim Yamahu Aerox, pre toga vozio razne 125-ice.. Uskoro planiram kupovinu jednog većeg motora pa se nadam da ću pomoć u vidu saveta dobiti ovde. I jedno pitanje ako može pomoć, želim da pitam sve vas oko kupovine, tačnije konkretno u vezi jednog motora sa oglasa, pa ako neko može da mi pomogne gde da postavim pitanje oko toga? ne snalazim se baš najbolje na forumu.. Još jednom pozdrav za sve!

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

Hvala vam i bolje vas našao drugari :moto3:

Planiram da kupim Yamahu XTX660, bukvalno sam zaljubljen u taj motor otkad znam za sebe, po meni najlepši supermoto ikada. Razne priče slušam od drugova koji mi kažu da za isti ili sličan novac mogu da kupim KTM ili Husqvarnu koji su malo jači, iskreno me ne zanima razlika u 10-20 konja, koliko me je kupio izgled i zvuk i jednostavno lepota te Yamahice :yamaha:

Sviđa mi se jedna sa naših oglasa(možda i najbolja trenutno koliko mogu preko slika da zaključim) pa bi voleo da čujem i vaše mišljenje, ipak ste dostaaa iskusniji, možda je nekome i poznat motor što bi bilo super da kaže nešto više, naravno ako smem da postavim link oglasa ovde? 

• U prolazu, 0 postova

Da, poznato mi je da su jako izdržljivi motori, čak kruže priče da mogu preći i preko 100.000 km, što mi je fascinantno, ukoliko je ta priča istinita naravno. Da li može neko mišljenje o konkretno ovom modelu:

50218d582fdc-1920x1080.jpg
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Yamaha XT660X, 2007. godište, Supermoto, vozilo prešlo 34354 km, Subotica. Cena 4.000 € -...

Motor mi se previše sviđa i sva ova oprema na njemu takođe, nisam kontaktirao vlasnika još uvek jer sam još uvek u fazi skupljanja dovoljne sume novca oko troškova svega ostalog ako odem da ga pogledam, svačije mišljenje bi mi dobrodošlo 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja